Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmik Parkour,akro Proszę o opinię od was

ProAntyCHeats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest źle, ale popracujcie trochę nad siła bo nie wiedziałem czy z tego ostatniego budynku to się spierdolisz przy wchodzeniu czy nie. :D

Opublikowano

Nie jest źle, ale popracujcie trochę nad siła bo nie wiedziałem czy z tego ostatniego budynku to się spierdolisz przy wchodzeniu czy nie. :D

no nie bylo nawet blisko ale i tak zaden z tych 2 nie dal by rady tam wejść ja dalem :P w sumie na moja waga sila mi wystarczy z 20 razy się pod ciągnę :D i na raz 50 pompek xD malo ale za masywny to ja nie jestem :)

facepalm.jpg

Boże, dzieci. Lepiej tego nie róbcie bo sobie ręce połamiecie.

hahaha fajne...

oto sie nie boje bardziej o nogi...

:D

Opublikowano

Nie no chęci macie dobre. Ale do uprawiania takiego czegoś trzeba być przygotowanym a nie skakać sobie "na sucho". Po kilku takich akcjach odczujecie jak was coś zacznie boleć. wg. mnie powinniście trochę poćwiczyć siłę, nie wiem na trzepaku, bo z tego co widzę to straszne z was wafle.

Opublikowano

Spoko. Wiem co mówię, kiedyś dużo trenowałem własnie takie coś, dużo tańczyłem itd. to dobrze wpływało na takie coś, postaraj się ćwiczyć całe ciało, nie tylko ręce i nogi bo w tym sporcie wszystko się przydaje. Uważaj na nadgarstki i na kolana bo skończysz tak jak ja, co kilka miesięcy w zasranym szpitalu ;)

Opublikowano

pochwale cie. na ten daszek nawet zgrabnie i szybko udało ci sie wskoczyć ale jak koledzy wyżej. Odpowiednia dieta i pomasujcie troche. Przybędziecie troche na masie i jak wiadomo na sile. Z filmiku wnoskuje ze macie około 13 lub tam 14 latek na siłke gdzieś to zamało ale zawsze coś w domu moze cie porobić czy tak zwany trening domatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...