Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zmienić Skille Albo Jak Je Wycofać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co CI chodzi za bardzo. Można cofnąć skile crust hertami, quest od 20lvla u każdego npc z potami.

@up

szybszy o parę sekund

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

za pomocą silków się nie opłaca, ja wycofywałem skille od 92 w bicheon do 0 i wydałem może z 40kk na to, a na silki z pewnością o wiele więcej byście wydali kasy (realnej) tylko że byście mieli chyba 30% więcej zaoszczędzonych SP

Opublikowano

@2xUP

a nie czasem o 20%?

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Tak, ale opcja za silki zwraca nam 100% sp a serca tylko 80%. I oczywiście zajmuje nam to mniej czasu :). Krótko mówiąc - masz kase , cofaj za silki ;D.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano
Tak, ale opcja za silki zwraca nam 100% sp a serca tylko 80%. I oczywiście zajmuje nam to mniej czasu :). Krótko mówiąc - masz kase , cofaj za silki ;D.

Taa tylko kto bedzie cofał za silki skille. Chyba jakiś własciciel kopalni złota :P

76561198001815076.png
Opublikowano

@up

Nie wiem jak u was na serverach ale u mnie masa sunerów i serverowych koksów tak właśnie robi reskill :)

16.04.2010r - 666 postów :-).