Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FactoryCraft [Surwiwal/FreeBuild] [Mody] [Cuboidy] [40 Slota] [Dedyk] [PVP] Więcej Dowiesz Się Jak Wejdziesz :)

Deos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logonkr.png

Witaj w świecie Minecraft! U nas znajdziesz wspaniałe połączenie Factions+Mods ! Jedyny taki serwer! Musisz to zobaczyć!

infoqic.png

IP: s4.csrv.pl:55433

IP Teamspeak: wnko.pl

Hosting serwera: Dedyk

Sloty: 40

Rodzaj Serwera: Survival/Freebuild

PvP: On

Nether: On

Ender: On

Potwory: On

Zwierzęta: On

Premium: Off

WhiteList: Off

pluginsz.png

Modyfikacje:

• IndustrialCraft
  • BuildCraft
  • RedPower
  • IronChest
  • Adv Solar Panel
  • ModularForceFieldSystem
  • ComputerCraft
  • PowierConverters
  • Additional Pipes
  • Advenced Machines Orginal
  • BCIC2Crossover

Nie znasz się na modach? Trzy najważniejsze modyfikacje zostały opisane na spawnie - IC,BC,RP2!

Pluginy:

ChestShop, LWC, SimpleRegionMarket, etc.

danetechb.png

Procesor: i5 4x 2.66+ GHz

Ram: 8GB

Łącze: 100mbit/s

adminro.png

Właściciel: MankindEnemy

Technik: Huss4r

Administrator: zagrajmersko

Moderator: Pumbelix

klientn.png

Download:

http://www.mediafire.com/?g4zbvhkbg3yrs83

Skan:

http://zapodaj.net/a33be25869116.bmp.html

Życzymy miłej gry.

Opublikowano

NIe podoba mi się, nie moge wejść na server pisze że mam bana, ...

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Serwer to dno ;*

Jakiemuś ziomkowi zabrali 3 cuboidy (Moderator zabrał) i administracja nic na to nie zrobiła ^.-

Także pozdrawiam, i nie polecam.

64004534522290988444.png

Opublikowano

Polecam serwer i nawiązując do wyższego posta takiej sytuacji nie było bo ten cuboid został przeniesiony na serwie usunięto itemy do griefu i cale ee2 wiec można grac i o nic się nie bać

Pozdrawiam i polecam serwer

Opublikowano

cuboidy zostały zgrifowane bo jakaś banda debili zaczęła latać z amuletami EE2 i moderator postanowił przenieść mu cuboid na inne kordy żeby gral w sobie wspokoju EE2 oczywiście zostało wycofane bo nie ma sposobów na idiotów ponadto nie tylko on ucierpial ale my jako administracja też bo zniszczyli 3 dni mojej i moderatora pracy każdy gracz dostawal cuboida w przeciągu 5 min od zgłoszenia nawet jak byl ciut większy więc nie perdziel kolego głupot że serw to dno bo nie ty siedzisz całe dnie i to nie ty usługujesz graczom tylko my a że zawsze znajdzie się jakiś debil co znajdzie bagi tylko po to by zniszczyć czyjąś prace to nie moja wina równie dobrze moge włączyć white liste i ci którzy potrafią grać tylko by grali ale nie chce tego bo serw się rozwija codziennie spedzam pare godzin przy plikach żeby to wszystko kupy sie trzymalo tyle na ten temat czesc

admin. zagrajmersko

Opublikowano

cuboidy zostały zgrifowane bo jakaś banda debili zaczęła latać z amuletami EE2 i moderator postanowił przenieść mu cuboid na inne kordy żeby gral w sobie wspokoju EE2 oczywiście zostało wycofane bo nie ma sposobów na idiotów ponadto nie tylko on ucierpial ale my jako administracja też bo zniszczyli 3 dni mojej i moderatora pracy każdy gracz dostawal cuboida w przeciągu 5 min od zgłoszenia nawet jak byl ciut większy więc nie perdziel kolego głupot że serw to dno bo nie ty siedzisz całe dnie i to nie ty usługujesz graczom tylko my a że zawsze znajdzie się jakiś debil co znajdzie bagi tylko po to by zniszczyć czyjąś prace to nie moja wina równie dobrze moge włączyć white liste i ci którzy potrafią grać tylko by grali ale nie chce tego bo serw się rozwija codziennie spedzam pare godzin przy plikach żeby to wszystko kupy sie trzymalo tyle na ten temat czesc

admin. zagrajmersko

admin. zagrajmersko

nie ma?!, jakbyś się pobawił pluginami: modify world, lub disablecraft to byś już znalazł sposób

SFgame: http://bit.ly/18bwnPN

Zapraszam do grania ze mna ^^

Opublikowano

i znalazłem wywaliłem ee kto potrafi czerpać radość z gry ten będzie grał a kto nie to trudno jest wiele serwerów tylko że tam admini wpadają na godzine i nic konkretnego nie robią resin zresztą sam widziałeś pokasowałem wpisy z quantum i dalej lipa wrzuc to do admin szopu i bedzie można kupić i po krzyku

Opublikowano

To tak polecam server bo jest super i spoko że wbiło paru noobów jak na skallcrafcie co tylko grifować chcą to nie wina adminów EE 2 już nie ma i tyle !

I z tego co wiem nikt nie umie zablokować tych itemów z EE 2 na cuboidach bo one działają na inne zasadzie :)

Teraz mi powiedzcie czego wam w tej paczce brakuj , EE 2 nie musicie usuwać.

Napiszcie czego nie ma albo coś to pomogę :)

Opublikowano

ale zablokowanie itemów z ee to 2 min roboty!!! zmieńcie ich id na 0 w configu i koniec, a ee będzie miłe i bez griefu!!!

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

Ale wy jesteście tępi nie o taki block chodzi tylko o blokadę ich użycia na cuboidach ....

Masakra jak nie wiecie to mi tu nie pierd... jakich głupot okey bo to co teraz napisaliście to był szczyt !

Myślicie że to że tak zablokować nie umieją nie o to chodziło !

I z tego co wiem nikt nie umie zablokować tych itemów z EE 2 na cuboidach bo one działają na inne zasadzie :)

Czytać !

Opublikowano

tyle pierdolenia z blokowaniem itemów w ee2 jest i jeszcze ludzie będą marudzić czemu to nie działa a czemu tamto... Najlepiej usunąć i spokój. Jak nie umiecie grać na innych modach bo wam za trudno to nie grajcie. Ee2 może się sprawdza na sp ale na servie już nie, masa ludzi narzeka na ten mod, szczególnie posiadacze serverów. Nawet developerzy innych modów, tworząc server do testowania, nie dopuścili ee2, więc chyba coś jest na rzeczy.

Skoro usunęliście ee2 czy usuniecie to może zagram ;]

Opublikowano

Ee 2 już nie ma ten mod to jeden wielki bug i problemy z grifem ....

A po za tym to z nim gra jest za latwa !

Opublikowano

EE2 da się zablokować, ale! by tego dokonać trza go zablokować w znanych nam 3 pluginach:

- Essentials

- Modify World

- Diablecraft

jak we wszystkich tych pluginach się zablokuje to git, znam serwer gdzie ee2 jest a klikanie prawym na itemach z ee2 zablokowane(na niektórych oczywiście)

SFgame: http://bit.ly/18bwnPN

Zapraszam do grania ze mna ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...