Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] hero czy runy

Roxoorek172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam 24 lvl i zastanawiam się co zrobić . Zbierać już na runy czy kupić nowego hero (maina ) a dokładniej ahri albo cassio . więc co lepiej zrobić uzbierać pierw runy czy kupić postać ?

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@up to jak ty grasz, ja zacząłem na 28,5lvl i do 30 kupiłem całą strone pod offtanki i zacząłem runy pod ap.

Jak masz ~16 championów to zbieraj już runki.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

mam 12 chempów tylko dlatego myślałem nad jeszcze jednym . a i jedno pytanie jeszcze mogę mieć takie same runy pod fizza i pod ahri lub cassio ? (nie śmiejcie się jeśli te runy bardzo się różnią bo nie ogarniam za bardzo run jeszcze które dla kogo )

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Kupuj runy, bardziej opłacą się w przyszłości. Champy możesz sobie po kolei dokupować co jakiś czas. A jak złożysz sobie runy to będziesz mógł swobodniej grac wieloma champami, a jeśli będzie ci ich brakować to możesz grać tymi z rotacji zanim nie uzbierasz na własne championy.

Opublikowano

@Jowe1999: to chyba tier2 kupowałeś, 1 komplet run kosztuje 10-15k ip, w przeciągu 1 1/2 lvla tyle nazbierałeś?

@Temat: Błagam, tylko nie zaczynaj grac rankedów, zanim nie złożysz 2 kompletów run.

Opublikowano

Runy, runy i jeszcze raz runy. Bardzo pomagają w grze. Najlepiej złożyć sobie uniwersalne runy pod postacie jakimi gramy. Ja mam 2strony run i uniwersalnie pod postacie AD i AP. Masterek mam tak samo: AD, AP, Tank, Support i kilka do postaci, które wymagają wyjątkowych masterek. Później po wbiciu 30lvl można sobie dokupić kilka stron i zrobić runy specjalnie pod daną postać.

7m9a.png

Opublikowano

ok . narazie mam tylko fizza (za 6300) więc jego będę mainował więc prosiłbym o padnie ile mniej więcej będą na niego kosztować runy

//nieregulaminowa sygna

Pasjonat
Opublikowano

Ja na 13 lvlu zacząłem zbierać IP na runy i w 20 kupiłem.Potem niszczyłem każdego.

.

Opublikowano

Zbieraj na runy, champ bez run to słaby champ

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...