Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

magie na serwerze

kubam20012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć chce powiedzieć że możemy ulepszyć swój serwer minecraft jest taki plugin MinecraftTLA_V1.0.7 który wprowadza magie żywiołów na serwer

nwm czy ktoś kiedyś oglądał bajkę pt ''avatar legenda anga''

to wprowadza tak samo władanie żywiołem na przykład

wodą opisze wam je

Fire-ogień

water-woda

earth-ziemia

air-powietrze

powiedzmy że chcę być magiem wody (na swoim serwie ogarniam wszystkie żywioły) pierw wpisujemy komende /bending choose water potem /bending choose water i mamy liste dostępnych skili

po wpisaniu komende /bending bind (nazwa skilla)

opisze wam skille wody

WaterBubble-jak wejdziemy w wode to tam gdzie jest woda to jej nie bedzie jak bedziemy kierowali się w strone gdzie jest woda

FreezeMelt-jak klikniemy na wode lewym przyciskiem myszy to zamrażamy ją a jak jest zamrożona to przytrzymujemy shift i woda odmraża sie

HealingWaters-jak wejdziemy do wody i przytrzymamy Shift to leczymy sobie HP

WaterManipulation-jak wycelujemy kursorem na wode i przytrzymamy Shift

to pokaże się nam taki dymek i klikamy na np drzewo i taka mała fala wody kieruje się w drzewo a jak w gracza to rani go

Wave-jak wycelujemy kursorem na wode i przytrzymamy shift to pokaże nam się taki dymek i klikniemy np na drzewo lub w góre wyleci nam ogromna fala wody

+dodatek do skilla jak wystrzelimy wode np gracza lub moba

to jak zauwarzymy że fala jest już na graczu klikamy shift i jest zamrozony w tej fali dopóki nie klikniemy shifta

Bloodbending-to magia zaawansowana magia krwi że jak przytrzymamy shift na gracza to trzymamy go w powietrzu

+dodatek do skilla

jak klikniemy lpm myszki to kopniemy go w powietrze lub tam gdzie wycelowane jest kursorem to jak możemy tak kopać to jesteśmy jak Herobrine xDD

WaterSpout-jak zanóżymy się w wodzie i jak klikniemy lpm na wode to poruszamy się w niej szybko

link do pobrania plugina: xxx

mam nadzieje że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...