Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A Ty jak wolisz grać w minecrafta ?

garguleczek

Minecraft  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Standard Minecraft VS Minecraft Mody

• Wol? Aktualnego, czystego Minecrafta
      48
    • Wol? Gra? Na Modach
      59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście wolę bez modów ;)

Ponieważ nie potrzebuje żadnych modów żeby się dobrze bawić i tak na 1.3.1 bardzo dużo dodali :) i wolę sie tym delektować a nie jakimiś modami ...

Opublikowano

Pewnie jak mniejszość z was wole grać na modach. Dlaczego? Minecraft mi się znudził , a mody urozmaicają trochę tego minecrafta . Co do aktualizacji 1.3.2/1.3.1 to wcale dużo zmian nie wprowadzili wolałbym już , żeby robili aktualizacje raz na rok , ale takie , że minecraft będzie zajebisty!

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja wolę z modami , gra bez modów mnie nie satysfakcjonuje jakoś , brakuje czegoś . Ale czasami mam po prostu chęć zagrać na czystym mc , ale wtedy to wersję 1.7 beta i niżej.

Opublikowano

No jasne że z modami ;) Tylko szkoda że nodus nie działa z niektórymi modami ;/ Gra bez nich traci troszkę sens.

Opublikowano

Na Modach - Dlaczego? Bo Czysty jakoś się za bardzo w stronę RPG rozwinął, i teraz trzeba go jakoś 'odkręcić' tymi modami :) Lecz, jeżeli miałby być już ten czysty, to napewno wersja ok. 1.3-1.7

Opublikowano

w minecraftcie 1.3.1 to wszystko prawie jest z jakis modów co sobie mozna wgrac np handlowienie jest z modu millioner mod czy jaka s tak na modach jest duzo lepiej tylko coty graja bez modow

Opublikowano

Ja wybieram zmodyfikowanego minecrafta ponieważ czysty mi się znudził ,lecz czekam na update 1.4 wtedy będę i tak grał na modach ,ale minecraft czysty będzie ciekawszy.

Gram na modyfikacjach : ThaumCraft,Reiminimaps,optifine,Integrated Lamps

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...