Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pantheon i Lux/Talon/Darius, a może coś innego?

ZjawaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem Ezreala. Gorąco go polecam. Bardzo fajne skille, E to taki jakby flash, a ulti boskie, do dobijania jak i ks ;) Lux również ci mogę polecić Q dobre do ucieczki, ale nie tylko, E fajne do harrasu i odkrywania krzaczków, a ulti także meegaa.

Game Over

Opublikowano

Polecam talona . Zajebisty na solo 1 vs 1 . Drugi skill slow , trzeci uciszenie , pierwszy krwawienie . Nic dodać nic ująć , a ulti dobre do uciekania jak i do gonienia .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Talon jak kolega wyżej.

Lub Pantheon (moja ulubiona postać):

+ imo najlepszy harass w grze

+ duży DMG z włóczni

+ skok na wroga ze stunem

+ duże DMG z E

+ jeśli cel ma mniej niż 10 albo 15% HP(nie pamiętam dokłanie..) to AA albo włócznia trafi krytycznie.

+ świetny jungler ze świetnymi gankami

+ świetny solotoper z dobrymi gankami na mida

+ mobilny dzięki ulti

+ można budować na offtanka jak i glass cannon ( polecam to drugie, szczególnie na początku a potem tylko Warmog + Atma i kosimy )

+ dobre ulti do ratowania wież

- z drugiej strony jedno z najgorszych ultów w grze

- na początku żre dużo many, jednak nigdy nie kupuj na początek tego niebieskiego naszyjnika (rekomendowanego) na regen many!

- late takie sobie

@edit Nie polecam za bardzo Dariusa ponieważ on ma dobre tylko ulti które i tak pewnie zostanie znerfione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...