Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam starej dobrej gry !

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio szukałem gierki takiej starej i jej niestety nie znalazłem i nie pamiętam tytułu gra to była typowa strzelanka jednak w niej walczyło się nie z ludzmi tylko z wampirami pamiętam jak mój brat koncówke przechodził tam był szef tych wampirów nie można było go normalnie zabić z karabinu trzeba było rozwalać zaluzje w oknach ( tak wogle to było to na statku) i promienie słońeczne go raniły bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu tej gr y gra jest stara nie pamiętam ile miałem lat

Opublikowano

Też szukam takiej jednej starej gry, bo większość znalazłem, tylko na nią nie trafiłem. Otóż to była strzelanka 2d, sterowało się jakimś gościem który miał okulary (tyle z wyglądu pamiętam), miał jakieś takie... "rakiety na nogach" czy coś w tym stylu, co pozwalało mu latać. Fajnie się w to grało na Win 3.11 :P.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

@UP to do mnie czy do tematu? Bo jak do mnie to nie pasuje, bo mówiłem, że 2d.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ale ja nie odpuszcze :). Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?

Też szukam takiej jednej starej gry, bo większość znalazłem, tylko na nią nie trafiłem. Otóż to była strzelanka 2d, sterowało się jakimś gościem który miał okulary (tyle z wyglądu pamiętam), miał jakieś takie... "rakiety na nogach" czy coś w tym stylu, co pozwalało mu latać. Fajnie się w to grało na Win 3.11 :P.

Opublikowano

Nie, nie o to mi chodziło...

Jeszcze ktoś ma jakieś sugestie?

Opublikowano

Nope.

No cóż, chyba tylko ja na tym forum korzystałem z win 3.11 :P

Opublikowano

a znasz może datę taką m.więcej ?? 1997-2001 ??

Mi siętylko kojarzy Duke Nukem Manhatan Project ale raczej nie ;/ ?

Opublikowano

Nie, raczej nie, chociaż bohater był w ten deseń, też miał okularki, i o ile dobrze pamiętam, irokeza. Gra była w 2D, i to była gra zdecydowanie poniżej 2000 roku, a co do dokładnej daty to nie mam pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...