Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge to zgłosić.

Andrzejevski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz to idź zgłaszaj wyśmieją cię na miejscu to po 1

po 2 kto kurwa idzie sprzedać własnego brata ja pierdole co to sie kurwa dzieje na tym świecie

Opublikowano

Gdy to zrobisz ludzię mogą pomyśleć , że jesteś frajerem . Nie umiesz sam załatwiać takich spraw tylko musisz odrazu na policje? Sorry , że spytam , ale ile masz lat ? Na twoim miejscu poszedł bym na policje tylko gdyby twój brat zrobil ci coś poważnego . Jak go tak nienawidzisz to się na nim zemścij , ale policja w tym ci nie pomoże.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

halo policja proszę o interwencje bo jak gram w combat arms to mój brat ogląda filmiki na youtube i mam lagi zróbcie coś z nim pls pls pls pls pls

xDDD

Opublikowano

to idz grać na stacjonarnym, a router od wifi wywal za okno.

down@to niech wywali cały pudło. Żeby neta nie było

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@up A co jeśli nie ma stacjonarnego ?

@top no jak chcesz być frajerem , co mogę wywnioskować , że takie sprawy chcesz załatwiać na policji to proponuje ci się poskarżyć matce. Nie wiem wynajmij jakiegoś mafiste żeby mu wpierdolił , albo sam to zrób

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Idź głoś ! Twój brat musi iść ponieść konsekwencje swoich czynów i powiedz żeby przetrzepali mu pokój może znajdą narkotyki i pójdzie siedzieć ! Nie słuchaj tych co mówią "konfident" bo taka prawda że koleś wszystkim opowiada że on taki kozak i pluje policji w twarz a jak go zgarną to od razu wszystko opowie jak z nut ;P

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Jeżeli twój brat, napierdala szklankami tak jak mojego kolegi ( wkurwia cię, bije itd ) to zgłoś go. Nie słuchaj debili gadających, że będziesz konfidentem, bo on musi ponieść karę. Będzie miał nauczkę. Jeszcze raz powtórzę, nie słuchaj debili wyżej

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Witam,mój brat ktory ma 21lat uderzyl mnie w twarz z piesci i mam limo pod okiem jestem wkurwiony, moge to zglosic na policje? rodziców nie ma w domu beda za tydizen.

Pewnie ze mozesz jak naprawde tak go nie lubisz to ja juz w ogole nie widze problemu ...

Chcesz to idź zgłaszaj wyśmieją cię na miejscu to po 1

po 2 kto kurwa idzie sprzedać własnego brata ja pierdole co to sie kurwa dzieje na tym świecie

Dlaczego maja go wysmiac pobicie przez brata to co normala kolej rzeczy ?

bpeybl.jpg

Ja bym ci podbił drugie oko na miejscu brata że mam konfidenta w domu.

Gowno bys zrobił a nie jeszcze bys ładnie przepraszał go a nie ale widac odrazu zachowanie gimbusa .
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Jak będzie chciał Cię uderzyć to ucieknij przez okno w kiblu. Niejaki Szymon Ł. (autorytet w dziedzinie sztuk walki) przetestował ten sposób samoobrony i działa!

rydah for life

Opublikowano

Jak czytam takie tematy, to aż się cieszę, że mnie kokosz zbanował... Bardziej inteligentne pytania na samosi zadają...

A co do tematu, nie jebnął Ci bez powodu. Przyjmij to jak mężczyzna, a nie jak ciota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...