Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt Muzyczny. ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Mam do was ważne pytanie na temat dwóch zestawów głośników. A więc jestem posiadaczem głośników "Logitech z5500" o raz "Media-Tech Tornada Pro DB". i Teraz pytanie, gdy podłączę je pod laptopa dwa na raz, przez ten "rozdzielacz" to żadne z nich się nie spalą? Nie chcę sprawdzać bo jest ryzyko i stąd ten temat.

Screeny jako bonus. ;]

z5500

www.logitech.pl/produkty/glosniki-personal-audio/glosniki-domowe-i-komputerowe/single/z-5500-digital.html

tornada pro db

www.media-tech.eu/page.php?do=details〈=pl&pid=1144&kid=11

Myślę że będziecie wiedzieli gdzie kilknąć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja bym brał od Logitecha, może iż dlatego że jest ich 6 . ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Admin Cienia
Opublikowano

@up

Dokładnie taką przejściówka (tylko że inny wygląd). Ok o taką odpowiedź mi chodziło, dzięki. :)

Opublikowano

Logitech jest niezły - ma całkiem głęboki bas - ale po 2 latach użytkowania zasilacz jaki wbudowany jest w głośnik basowy zaczął głośno pracować (pisałem do logitecha to mi odpisali że to tak ma) - koleina wada jaka mnie wk... to że po tym okresie użytkowania wyświetlacz z jego lewej strony przygasa, a cały zaczął mrugać ( tu znowu napisałem do logitecha - napisali że prawdopodobnie sterownik mógł ulec zawilgoceniu lub zalaniu !!! - szok bo nigdy go z biurka nie zdejmowałem i wygląda jak wyjęty z pudełka - nówka) - ogólnie zestaw niezły - chyba jako pierwszy zestaw głośnikowy dostał THX co świadczy o jego klasie - ale dla melomanów polecam i tak zestawik audio oparty na sprzęcie Yamahy, Marantz i lepsze

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
Nie wiem tylko, czy to będzie pracowało z wielokanałowym dźwiękiem.

Nie będzie :)

@UP

=.=...? Czy on się pytał które lepsze? CZYTAJ Z ZROZUMIENIEM.

Hip-Hop nie umarł.

Admin Cienia
Opublikowano

Wyluzujta, ;) Mnie w panelu się spaliły diodki od wyświetlacza ale nie chce mi się już tego odsyłać. Ogólnie sprzęt bardzo godny polecenia.

Opublikowano

nic sie nie powinno stac ja tez mam dwie pary glosnikow podlaczone do kompa i sie nie spalilo jeszcze nic

a mam o zdecydowanie wiekszej mocy jesdynie co to komp wiecej pradu bierze ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...