Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Call Of Duty MW3.

kosmaty26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,pobrałem wczoraj Call Of Duty MW3 od RELOADED. Gdy jestem w misji 6 aktu 1 w Londynie,po rozwaleniu tej ciężarówki,po czasie jest urywek ''Wakacje Rodziny Davisów'' i kameruje matkę i jej córkę,gdy ta ciężarówka wybucha i ten dym się rozprasza, po czasie gra się ładuje załaduje się do prawie połowy i pojawia się czarny ekran i wyskakuje komunikat iw5.exe przestał działać, I to wszystko misje powtarzałem wiele razy ale jest to samo grę instalowałem od nowa parę razy też to samo nie wiem co mam robić. Wymagania komputera. Karta Graficzna Geforce 9500GT

Procesor AMD Athlon 7750 Dual-Core Processor 2.71 GHz

64- bitowy system operacyjny

4,00 Gb Ram

System Windows 7 Ultimate

Na Oryginalną wersje dopiero zbieram -,- dużo mi brakuje.

Proszę o szybką pomoc,Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,pobrałem wczoraj Call Of Duty MW3 od RELOADED. Gdy jestem w misji 6 aktu 1 w Londynie,po rozwaleniu tej ciężarówki,po czasie jest urywek ''Wakacje Rodziny Davisów'' i kameruje matkę i jej córkę,gdy ta ciężarówka wybucha i ten dym się rozprasza, po czasie gra się ładuje załaduje się do prawie połowy i pojawia się czarny ekran i wyskakuje komunikat iw5.exe przestał działać, I to wszystko misje powtarzałem wiele razy ale jest to samo grę instalowałem od nowa parę razy też to samo nie wiem co mam robić. Wymagania komputera. Karta Graficzna Geforce 9500GT

Procesor AMD Athlon? 7750 Dual-Core Processor 2.71 GHz

64- bitowy system operacyjny

4,00 Gb Ram

System Windows 7 Ultimate

Na Oryginalną wersje dopiero zbieram -,- dużo mi brakuje.

Proszę o szybką pomoc,Pozdrawiam.

Prawdopodobnie brakuja jakies pliki lub sa jakies uszkodzone przez co nie mozna kontynuulowac gry. A co do kupna, to ci nie polecam, bo sam kupilem i sie zawiodlem na tym, a przegralem w ciagu prawie 10 miesiecy tylko 70-80h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...