Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Balmora i FuBu

Zumaari™

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zgadzasz si? ze mn??

• Tak!
      25
    • Nie!
      7
    • Nie mam zdania na ten temat.
      4
  2. 2. Czy chcesz,aby FuBu by? wydalony z teamu?

• Tak!
      9
    • Nie!
      3
    • Nie mam zdania.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Od pewnego czasu trochę słychać o skandalach na Balmorze związane z FuBu(rozdaje eq za pieniądze itp.),tyle ,że to było wszystko przez nich uknute.Jak byście zauważyli teraz balmora ma około 2 tys. graczy on line np. o godzinie 12.Wcześniej Balmora nie była tak oblegana jak wcześniej.Co spowodowało tak szybki wzrost graczy?Odpowiedź brzmi następująco.FuBu i Balmora uknuli sobie to.FuBu nie jest na tyle głupi,żeby rozdawać eq za nędzne pare groszy.Administracja nawet(niby)zablokowała FuBu.

http://screenshooter.net/data/uploads/ok/ce/lzzh.jpg

.Jeśli takie rzeczy robił FuBu czemu jeszcze nie został wydalony?Ponieważ dzięki niemu zyskali popularność.Teraz FuBu dostaje większy procent z IS gdzie teraz więcej graczy kupuje.Nawet jeśli już nie jest już członkiem teamu pod tym nickiem,mógł zmienić nazwę.Jako GA robił co mu się tylko chciało.Teraz balmora jest na 1 miejscu top hardów w polsce.Obejrzcie sobie ten temat

http://www.mpcforum.pl/topic/695123-vmcala-prawda-o-fubu-i-balmorze/

i zobaczcie sobie post Maruśnego.Czy FuBu jest tak głupi żeby się tak wplątać?Dostał bana za ssy z FuBu,ale to tylko dlatego żeby nie było większych przecieków w ich planie,żeby nikt się nie zorientował.Proszę o ocenianie zarówno tej sytuacj,jak i tego tematu.

Proszę modków o zostawienie tematu,lub ewentualnego przeniesienia go.

Z góry dziękuję.

Liczę na like.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

O ile mi wiadomo z pewnych zródeł Fubu za pieniądze które natrzepał z rozdawania eq kupił sobie nowy wózek ;> teraz sprawniej będzie mógł poruszać się po mieście, sprawniej będzie mógł napierdalać w śmietniki w poszukiwaniu dropu tak jak to robi na Serwerach Metina. Co do Fubu jest to oszust i materialista tóż przed startem Balmory chodził po serwerach i krytykował w prezentacjach by Balmora wypadła jak najlepiej. Za co też wraz z Bambuskiem dostali zakaz wstawiania Prezentacji Balmory na Mpc. Mało tego Kamer Mod który brał udział w tym dostawał kase od Bambuska. Fubu do dziś na swoim koncie które ma na Mpc wchodzi w prezentacje innych serwerów i krytykuje. Co do lvl który wbił na PL zostały mu zrespione metiny,bossy w m1 co z resztą na filmiku jest widać.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ja nie grałam na Balmor'ze, nie gram i grać nie będę ;)

Inni mogą sobie grać i nabijać mu kasę do i tak grubego już portfela oO

Powodzenia ;))

Opublikowano

Ja się z wami w 100 procentach zgadzam poza Chyba Klamiesz.Pierwsze co to na balmorze nie ma licznika,drugie co to sam sobie zobacz w m1 ch1 jaki tłok.Z czego jeszcze jakaś jedna trzecia expi.Balmora to fajny serwer,gdyby nie właśnie te skandale.

W najbliższym czasie nadpiszę w temacie.Teraz odtworzę ankietę(drugą).Zobaczycie powyżej

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano · Ukryte przez Enzil, 20 Sierpnia 2012 - reklama
Ukryte przez Enzil, 20 Sierpnia 2012 - reklama

Nowe świeże forum czeka na Ciebie. Otwarta rekrutacja na modów. Forum jest o metin2 i innych grach tak jak na mpc. Jak tez jest forum nowego serwera metin2 który niebawem wystartuję. Nie czekaj i już dziś zatop sie w tej znakomitej atmosferze jaka panuję na http://mpgcenter.eu/ :)

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

Co do Dyskusji to wystarczy jedna na temat serwera Balmora:

http://www.mpcforum.pl/topic/551575-dyskusjabalmora/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...