Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Darmowe gry na xbox za darmo :) (bez przerabiania)

Z0z0lekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska

-------------------------------------------

- Family Game Night (gra w 50% free xD)

-Opis

HASBRO FAMILY GAME NIGHT is now available on Xbox LIVE with all new online play for up to 4 players on Xbox LIVE Multiplayer! Featuring six downloadable games including: BATTLESHIP, YAHTZEE, BOGGLE, CONNECT FOUR, SORRY! and the all new, SORRY! Sliders, HASBRO FAMILY GAME NIGHT has something for everyone! Join your host MR. POTATO HEAD for fun and games with family and friends like never before. Enjoy familiar original Hasbro board games or throw in a fun spin with new versions like CONNECT FOUR Power Chips, BOGGLE Portal Cubes, Reverse YAHTZEE and BATTLESHIP Super Weapons – which add fresh dimensions and challenges to these legendary

- Harms Way

​-Opis

Harm's Way to rozgrywany w szalonym tempie wyścig, w którym biorą udział pary złożone z kierowcy i snajpera. Grając jako snajper, pomagaj swojemu kierowcy wygrać wyścig za wszelką cenę. Eliminuj przeciwników, blokuj im drogę, zestrzel ich snajpera - albo wręcz otwieraj ogniem nowe przejazdy i zbieraj dopalacze dla swojego kierowcy! Jako kierowca będziesz musiał jechać agresywnie i taranować inne samochody. Ale nie trzymaj się ich zbyt blisko przez dłuższy czas, bo zmniejszy to pole manewru snajpera. Można grać w czterech na podzielonym ekranie lub online. Nie zabraknie eksplozji!

Fimlik z gry --->

-Doritos Crasch Course

​-Opis

Doritos Crash Course to zabawna gra o wartkiej akcji, w której twój awatar może zmagać się na torze przeszkód z twoimi przyjaciółmi i rodziną za pośrednictwem Xbox LIVE. Czeka cię 15 wciągających plansz, usytuowanych w 3 różnych krajach. Stanąć w szranki może 4 graczy jednocześnie - za pośrednictwem Xbox LIVE lub na dzielonym ekranie.

Filmik z gry --->

----------------------------------------------------

USA

- Totem ball

​-Opis

--------------------------------------------------------------------------

Nie ma możliwości grania w gry usa na polskim koncie

:(

---------------------------------------------------------------------------

Proszę o komentarze i like bo raczej każdemu się przyda (Gdy znajdę nową grę za free dodam :D)

Edit@ dodałem filmiki z gry :)

Opublikowano

wiem ale nie ma ''Darmowe gry'' -_-

Są triale na 48h lub 120h na eventy itd :P ostatnio byłem na xbox live mojego brata i gralem w jakąś gre na evencie osiągnełem 7 pozycje w rankingu polski i dostał kod tej gry za free !! było to chyba darksides czy jakoś tak :P

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...