Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] O katalog z plikami skype

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam taki problem że gdy instaluje skype to tworzy sie tylko kona na pulpicie skype sie włącza a przy następnym uruchomieniu komputera skype juz nie da sie uruchomić bo nie ma plików w katalogu i stad moja prośba,:

mógłby ktoś wrzucić swój folder z skype (najnowszym) i wszystkimi plikami z niego? oczywiście jeżeli bedzie tam jakieś hasło to nie bede z tego korzystał bo po prostu mam własne konto i potrzebuje je do kontaktu z dziewczyna ( nie bardzo widzi mi sie non stop reinstall lub gadanie przez tel )

Za pomoc leci plusów od cholery : D

Opublikowano

problem masz skopiować swój gdziekolwiek po zainstalowaniu ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dokładnie, dlaczego po prostu nie skopiujesz tego katalogu tak jak to robem radzi?

Żeby nie było, że offtopic - ściągnij sobie Skype portable i nie będzie problemu =)

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

pewnie wejdzie potem w jakis plik i hasla wyciagnie

Ta sygnatura nie istnieje.

Opublikowano

jakbyś nie wiedział hasła są zapisane w profilu użytkownika a nie w katalogu programu więc nie pieprz bzdur na daremnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Problem w tym, że ten katalog się nie tworzy. Aż takim idiotom nie jestem żeby na to nie wpaść.

@Maly99 po chuj mi twoje hasło? szczerze? i tak nawet jak bys wstawił tutaj swojego skype a ja bym wyciągnął z niego hasła to nie dzwoniłbym do twoich znajomych bo i tak ich nie masz a ja mam ich pod dostatkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...