Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Codehook itp.

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się spytać weteranów odnośnie cheatów, jakie są dobre marki płatnych cheatów, no i najlepiej nie w ch*j drogie żeby nie płacić więcej niż za samego coda -.- co do codehooka to nie interesuje mnie on, (złe wspomnienia...) proszę o jakieś porady. Bez komentarzy typu je*any cheater, bo jestem uczcziwym graczem powód kupna jest nieco inny ;]

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Nie znajdziesz dobrego taniego cheat'a. Jest jeden cheat, który ma status '' Undetected '' i można grać ESL, CB czy jakieś inne ligi, ale trzeba nieźle za niego zapłacić. Najtańszy to jest właśnie CodeHook tym bardziej, że płacisz tylko raz.

Opublikowano

ehh, no właśnie kiedyś to kupiłem i administracja mnie olała... Przeprowadzka, nowy sprzęt, net a oni mi nie chcą zresetować ustawień cheata ze starego kompa bo to niemożliwe żeby zmieniac dostawce internetu i kompa jednocześnie... Cóż na codehooku, jak wygląda to kupno na paypal, bo ja to w cholere dawno kupowałem i nie używałem tego jakiś czas, idzie tam transferem z mbanku pociągnąć czy jak to wyglada, jakaś prowizja idzie, dodatkowe koszty że za granicę? bo 80zł na PL nie bd dawał, ooooj nie...

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Z tego co się orientuję wszystko wygląda normalnie bez dodatkowych kosztów, jeżeli masz do zapłaty 23 euro to płacisz tylko to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...