Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]CS z BF2!

skill0f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak da się, New game to jest inaczej gra na lanie...

Nikt Ci nie wrzuci, CS bo to forum nie popiera piractwa. Wysyłałem Ci przedtem linki, gadaliśmy na PW... Musisz ogarnąć całą instrukcję, bo inaczej tego nie zrobisz.

I to nie jest skrypt tylko mod ewentualnie plugin.

@down:

NS to piracka wersja gry...

Up niechcę robić spamu ale jak dla mnie jest to trochę śmieszne że forum MPC ( Multi player cheats ) nie popiera piractwa sama nazwa forum opiera się na tym że forum te jest głównie złożone cheatów , bugów itp co jest raczej czymś nie dozwolonym czyli w pewnym stopniu łączy się z piractwem , dlatego nie rozumiem tego kompletnie

Cheaty, bugi, boty są darmowe. Po za tym jeśli tobie się to nie podoba to możesz napisać do władzy wyższej, ale raczej nie zmieni to niczego.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Up niechcę robić spamu ale jak dla mnie jest to trochę śmieszne że forum MPC ( Multi player cheats ) nie popiera piractwa sama nazwa forum opiera się na tym że forum te jest głównie złożone cheatów , bugów itp co jest raczej czymś nie dozwolonym czyli w pewnym stopniu łączy się z piractwem , dlatego nie rozumiem tego kompletnie

ostry.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...