Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] ArtMoney Bodykits

kurzy94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z gory przeppraszam za wstawianie salych zdjec bez spoilerow ale nie umiem :P

Chcialbym zrobic swoja mazde mx5 tak ja ta na zdjeciach lecz umiem zrobic bodykit ale wychodzi mi z orginalnym spoilerem.

W ArtMoney wpisuje SKYINER32 i z tad czerpie moj bodykit.

Prosze o pomoc w usunieciu spoilera lub wlozeniu takiego jak tutaj.

Za pomoc daje lajki.

mx52.png

mx51.png

mx53r.png

Te spoilery moze jakos osobno sie zmienia bo do bodykitow z artmoney sa tylko te zwykle.

mr2xd.png
Opublikowano

wejdz na nfs-wo.ru zjedz nizej i poszukaj sobie freeze bodykits czy jakos tak i postepuj wedlug instrukcji......

a spoiler wstawia sie [spoiler.]link[/spoiler.] bez kropek :)

Opublikowano

Sory ale instrukcja jest po rusku :) Mam juz tego freze trainera to on jest potrzebny?

mr2xd.png
Opublikowano

i co ze po rusku przetlumacz sobie w google :)

jak nie ogarniasz to poszukaj na innym forum bo ja nie moge za bardzo bo jestem na tablecie xD

Opublikowano

OKej juz to ogarniam tym sie poprostu zamraza zeczy. DZieki wielkie ale nie wiem z kad czerpac te spoilery. Normalnie z innych aut szukac i probowac ArtMoneyem czy jakis inny sposob?

mr2xd.png
Opublikowano

na tamtej stronie co podalem bym tez nniedawno freeze ktory daje usunciecie powiekszenie lub zmniejszenie spoilera ale nie wiem czy jeszcze dziala :D

hmmmm napisales w poprzednim temacie ktory je zamkniety ze juz wiesz jak poszerzyc opony ..... ciekawe

napisz mi na pw jak to zrobic OK ?!

z gory dzieki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...