Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pare pytań o przerobienie

devil120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam 3 pytania .

-W jaki sposób moge przerobić swojego Xboxa?

-Czy jak będę miał przerobionego i pobiore gre to dostane bana na Neta?

-Czy bez przeróbki pójdą mi poberane gry ?

Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

blackmagix128.png
Opublikowano

-W jaki sposób moge przerobić swojego Xboxa? / Najlepiej daj jakiemuś informatykowi albo na allegro wypatrz kto przerabia i jaką ma ocenę bo ja tak przerabiałem :)

-Czy jak będę miał przerobionego i pobiore gre to dostane bana na Neta? / za pobieranie gier nie ... lecz jak wyjdzie jakas nowa gra i bd grał na Multiplayer to mogą cie zbanować :)

-Czy bez przeróbki pójdą mi poberane gry ? / pójdą bo ja pobrałem sb Minecrafta i działa :)

Opublikowano

Witam . Mam 3 pytania .

-W jaki sposób moge przerobić swojego Xboxa?Wejdz na xboxforum.pl i skontaktuj sie z uzytkownikiem Dexter lub Spider111.

Jesli nie chcesz grac na live to polecam przerobke RGH,gry bez plyt,darmowe DLC,fajne programy homebrew itp.

-Czy jak będę miał przerobionego i pobiore gre to dostane bana na Neta?Ban to jest loteria,jeden dostanie zaraz,drugi wogole

-Czy bez przeróbki pójdą mi poberane gry ? Mozesz kupic na Allegro konta z grami i pobrac,jesli chodzi Ci o pobrane w sensie obrazu iso do nagrania to nie,nie pojda.

Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

ruch_13.jpg
Opublikowano

Szydliczek

Czyli po co przerabiać skoro mówisz że gry bez przerabiana wejdą ?

Bez przerabiana ?? wtf ?? możesz jaśniej się wyrazić ?!

Opublikowano

Bez przerabiana ?? wtf ?? możesz jaśniej się wyrazić ?!

No devil120 ma racje,przeczytaj uwaznie caly temat ;)
ruch_13.jpg
Opublikowano

Szydliczek

Czyli po co przerabiać skoro mówisz że gry bez przerabiana wejdą ?

No devil120 ma racje,przeczytaj uwaznie caly temat ;)

A no sorrka źle przeczytałem i tak wyszło :( jeśli masz chodzi ci o gry na .iso to nie pójdą

Opublikowano

Nie słuchaj tu ludzi którzy mówią, żeby zapłacić 50zł za przerobienie konsoli.

Jak masz dobry dvd key to możesz sam przerabiać, nie można nic zepsuć.

Bana na xboxa dostaje się za przerobiony napęd. Nie za pobranie/granie w pirackie gry. Jak nagrasz grę tak jak ja czyli : LT 3.0, sprawdzone ABGX'em oraz nagrywane specjalną nagrywarką Ihas 124 B z IXtreme Burner Max to kopia gry jest identyczna do oryginału i ryzyko bana jest... 1/1000.

Ostatnia duuża fala banów była chyba z 2 lata temu. Reszta przypadków to ktoś źle nagrał, grał przez neta no i pech ban :P

Bez przeróbki pobranie gry Ci nie podejdą : )

Jakbyś chciał tutoriala jak przerobić konsolę to pisz :) Ja swoją już 3 razy przerabiałem, bez profesjonalnego sprzętu.

Lub mogę Ci sam napisać Co i jak zrobić :D

No i jak masz jakieś pytania to pisz jeszcze :)

Opublikowano

Nie słuchaj tu ludzi którzy mówią, żeby zapłacić 50zł za przerobienie konsoli.

Smieszy mnie ta wypowiedz.

Mylisz,ze przerobiles swojego klocka(pewnie FAT=5 minut roboty) i odrazu sie znasz jakbys robil to przez kilka lat...Dla zwyklego "Kowalskiego" nawet najbardziej dokladny TuT okaze sie zbyt niezrozumialy.

Jesli ma SLIMA to co wtedy tez mu tak chetnie pomozesz?

Co do kopii 1:1 sam microsoft podal Ci dane,ze ryzyko bana wynosi 1/1000?Ryzyko jest zawsze takie same niewazne czy nagrasz IHASem czy zwykla nagrywarka z tym,ze IHAS nagrywa plyty w 100%.

"jak masz dobry dvd key" jak moze miec nie dobry?Zepsuc nie mozna?Oj zdziwilbys sie ile rzeczy idzie zepsuc przerabiajac glupi naped wystarczy,ze zle wlozy wtyczke z zasilania i ma po napedzie.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Smieszy mnie ta wypowiedz.

Mylisz,ze przerobiles swojego klocka(pewnie FAT=5 minut roboty) i odrazu sie znasz jakbys robil to przez kilka lat...Dla zwyklego "Kowalskiego" nawet najbardziej dokladny TuT okaze sie zbyt niezrozumialy.

Jesli ma SLIMA to co wtedy tez mu tak chetnie pomozesz?

Co do kopii 1:1 sam microsoft podal Ci dane,ze ryzyko bana wynosi 1/1000?Ryzyko jest zawsze takie same niewazne czy nagrasz IHASem czy zwykla nagrywarka z tym,ze IHAS nagrywa plyty w 100%.

"jak masz dobry dvd key" jak moze miec nie dobry?Zepsuc nie mozna?Oj zdziwilbys sie ile rzeczy idzie zepsuc przerabiajac glupi naped wystarczy,ze zle wlozy wtyczke z zasilania i ma po napedzie.

Co jest trudnego w podpięciu napędu od xboxa do pc kablem SATA ? I wgranie LT wg poradnika. Tylko jakiś ułomny człowiek nie zrozumiałby poradnika w którym ma wszystko opisane po Polsku, wytłumaczone na obrazkach, przedstawione na filmiku jak wgrać LT. Oraz dysponuje naszą pomocą : )

Oj ile przypadków było, że ktoś pomylił dvd key albo coś. Mógł kupić używanego xboxa i dostać zły kluczyk. : )

Trwale zepsuć można chyba tylko odwrotnie podpinając kabel zasilający do napędu. Reszte, tzn jak coś źle wgra lub inną rzecz źle zrobi da się naprawić : )

Jedynie Co do Slima się z tb zgadzam - nie tak łatwo go przerobić : )

Opublikowano

No w Slimie trzeba drillowac lub przerwac sciezke na PCB,a tego juz bez sprzetu i umiejetnosci przynajmniej podstawowych wedlug poradnika nie zrobi ;)

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...