Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski

jakub130

Sport Narodowy  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest polski sport narodowy?

• Pi?ka No?na
      11
    • Siatkówka
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kolegom sie sprzeczam jaki jest polski sport narodowy ja mówię że piłka nożna a on że siatkówka a waszym zdaniem???

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Siatka... W siatkówce mamy jakieś osiągnięcia, drużyna piłkarska to lamy.

Bez obrazy, ale ja uważam football jest zdecydowanie przereklamowany.

To moje zdanie. :)

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Tak, ale jakby polska sie dostala gdzies dalej (cuda juz byly ;P), to sa przy tym o wiele wieksze emocje niz jak przy wygranej w siate. Zastanowcie sie. xD

Opublikowano

popieram Rizzu ; p

ogólnie to jestem za koszem lub ręczną..

lecz z tych dwóch...

siatka...

oglądaliście wczorajszy mecz Polska - Słowacja?

nie było źle oprócz tego samobója....

Być zajebistym...

Opublikowano
Bieganie na golasa po Mount Everest.

Nie no dobre ^ ^

@Top

Siatkówka bardziej niż piłka nożna się wyróżnia ;] Zresztą nasza piłka nożna ssie

Pzdro

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Siatkówka....Bo Piłka nożna w Pol.....ehm...sry...kopanie piłki w Pol...eee....bieganie za.....kurwa znowu źle.

Patrzenie w przeciwników przez 90min to raczej marny sport, nie? Chyba że ćwiczą oczy <_<

reklama RMCF1902

Opublikowano

całkiem dobrze nam idzie w chlaniu wszelkiego rodzaju alkoholi - możemy rywalizować z ruskimi - jesteśmy w czołówce światowej !!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Specjalista
Opublikowano

Szczerze , to uważam , że walenie konia przy xxx... Mamy 4 czy 5 miejsce na świecie ;p

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Oczywiście że siata :)

Tam przynajmniej mamy jakieś osiągnięcia...

A co do piłki nożnej to może kiedyś nasz zespół grał dobrze (technicznie) że aż miło było popatrzeć...

A teraz? Wszystko na siłę a nie technicznie...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Teraz tak każdy mówi, że siatkówka. Kiedy Małysz odnosił sukcesy to były to skoki narciarskie. Za kilka lat to będzie znów inny sport, bo (oby nie) Polscy siatkarze zejdą na dno, a pojawi się inna dyscyplina sportu.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

ja jak w temacie napisałem jestem za noga ale to mie rozmieszyło Przed Polską w najnowszym zestawieniu są m.in. Gabon (45. miejsce), Łotwa (47.), Kanada (53.) i Burkina Faso (55.). dla porównania polska ma 56 miejsce hehe

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...