Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANKO] KODY GAMESCOM

lorzech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam trzeba miec jakiś numer z biletu gamescom żęby wypełnić ten formularz. Więc raczej dziaął ale skąd bedziesz mieć bilet?

Opublikowano

Elite to zaufana strona nie ma tam fake a to działa tylko jak byłeś na ich imprezie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Napisałem temat bo nie za bardzo znam angielski a ten kod myślałem że z jakiejś strony.

Można zamknąć.

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

fok512lzu29x - Kod

Aktywowałem, zaraz potwierdzę, czy działa.

Musi być potwierdzone, a napisali, aby nie udostępniać tego kodu, więc nie wiem czy będzie działać.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Rowniez wyslalem z tym kodem fok512lzu29x . W ogole co mozna dostac ? I ile trzeba czekac?

2 skórki chyba, każdy kto miał bilet na GameScomie miał taki kod, nie wiem czy to działa dla więcej niż 1 osoby.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

I jak dostal cos kto ?

#Wedlug tej informacji to dostaje się Riot Graves i Full Metal Rammus, a jak ktos nie ma tych postaci ?

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Mając jednego championa z tej promocji np. Rammusa i wpisując ten kod będę miał skórkę?

Bo nie wiem czy kupować rammusa.

Opublikowano

Ja mam Gravesa a nie Rammusa. Dostane na samego Gravesa?

Ile trzeba czekać?

@edit

Ok, all ok.

Jak teraz kupie Rammusa to dostane go ? Czy znowu ten kod bd musiał pisac?

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś gdzie wpisać ten kod i w ogóle? Zarejestrowałem się tam, ale nie wiem co dalej robić...

EDIT: Ok, nieaktywne, wysłałem. Pytanie: Summoner name to nazwa w grze, a username to nazwa jak się loguje?

Game Over

Opublikowano

Wysłałem kupiłem rammusa , myśle że nie będę żałował tych 3.1k ;)

Mam jeszcze małe pytanie , najpierw wysłałem to , później kupiłem Rammusa skórka bez problemu za jakiś czas dojdzie?

ostry.png

Opublikowano

Napisałem temat bo nie za bardzo znam angielski a ten kod myślałem że z jakiejś strony.

Można zamknąć.

Zbędna dyskusja nie jest tutaj potrzebna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...