Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konwerter LoL Replay > Youtube

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Szukam jakiegoś dobrego programu do konwertowania filmów z lol replay (typ pliku .lrf) na youtube. Znalazłem Replay Converter ale trzeba mieć pełną wersje (płatną) a niestety nie moge znaleźć cracka (tak wiem mpc nie wspiera piractwa).

Pewnie pojawią sie komentarze żeby z LoL replay`a nagrywać frapsem, ale po pierwsze będzie duuuży rozmiar a po drugie fps będę miał 1-10. Tak więc ten sposób odpada

Ale czy znacie jakiś darmowy/płatny program co da się skonwertować te pliki?

Jeśli tak napiszcie.

Ps: Jeszcze jakiś dobry program do nagrywania dźwięku

Opublikowano

Co do dźwięku to polecam AudaCity.

Raczej tego nie da rady przekonwertować, bo to nie film lecz cała gra. Zostaje tylko nagranie np. frapsem i po wyrenderowaniu nie będzie dużo ważyć.

Jak nie fraps to spróbuj bandicamem, może nie będzie tak ciąć.

Opublikowano

W format factory masz całą tabele plików do których/z których chcesz skonwertować.

Do nagrywania dźwięku najlepszy jest AudiaCity tak jak @up

Opublikowano

Ale lol replay nie nagrywa filmu, tylko grę. I NIEMA możliwości prze konwertowania tego na film. Musisz to nagrać innym programem typu fraps czy bandicam

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dokładnie, dlatego całe nagranie gry zajmuje tylko tyle miejsca. nie da sie tego przekonwertowac.Jak chcesz to pogadaj z kims, kto ma mocnego kompa, niech ci przekonwertuje i wysle, zajmie mu to około godziny.Ostatnio widziałem ze koles za refy komus nagrywał. Ja nie mam czasu teraz, ale mógłbym sie z tym pobawic,ale to dopiero po wakacjach.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Możesz mi dać link'a do tego convertera, tj do tego co konwertuje z lrf, bo coś nie mogę znaleźć. Może być do wersji demo czy coś.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...