Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komplet dresów

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam, mam problem z wyszukaniem fajnych dresów do 120zł (bluza i spodnie)

Mam 181cm wzrostu i waże 85 kg, żeby one jakoś na mnie wyglądały :) Będą lajki.

Opublikowano

do 120? ;/

Nie lepiej Ci uzbierać z 300zł i coś dirmowego kupić?

Bo tak tanio nie widziałem, ja bynajmniej.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

I co myslisz ze jak ubierzesz sie w dresy bedziesz Pseudo JP to sie kazdy ciebie przestraszy ? Takich jak ty powinni trzymac w gettcie

@Top bez spamu

Szare dziurawe dressy z EverWpierdol na targu za 50 zl widzialem

Opublikowano

I co myslisz ze jak ubierzesz sie w dresy bedziesz Pseudo JP to sie kazdy ciebie przestraszy ? Takich jak ty powinni trzymac w gettcie

@Top bez spamu

Szare dziurawe dressy z EverWpierdol na targu za 50 zl widzialem

Hmm? Chodzę na siłownie i z rana mam aeroby, więc teraz biegam rano w spodenkach ale jak będzie zimniej?

Oryginalne, nowe, i markowe

P.S.

Uzbierasz te 20zł

+16 zł przesyłka , w zaokrągleniu 50zł więcej, + bym kolesia namówił na 100zł z wliczoną wysyłką, to jest 1/2 ceny więcej.

Opublikowano

Hmm? Chodzę na siłownie i z rana mam aeroby, więc teraz biegam rano w spodenkach ale jak będzie zimniej?

+16 zł przesyłka , w zaokrągleniu 50zł więcej, + bym kolesia namówił na 100zł z wliczoną wysyłką, to jest 1/2 ceny więcej.

Ja was wszystkich kurwa znam ubieracie dziurawe dresy i tylko szukacie swojej ofiary zeby jej wpierdolic i zabrac kanapki

juz kilku takich huliganow spotkalem i gonili mnie po calym lesie dobrze ze im spierdolilem bo nie wiem co by sie stalo

Opublikowano

Ja was wszystkich kurwa znam ubieracie dziurawe dresy i tylko szukacie swojej ofiary zeby jej wpierdolic i zabrac kanapki

juz kilku takich huliganow spotkalem i gonili mnie po calym lesie dobrze ze im spierdolilem bo nie wiem co by sie stalo

Po tym lesie jak uciekałeś to chyba grzybki halucynki zjadłeś, bo masz niezłą wyobraźnie teraz.

Opublikowano

up, Ty tak serio mówisz?

Ja jak biegałem to w dresach zwykłych za 60zł na targu ...

Nie lubię wydawać pieniędzy w błoto. Wolałbym na odżywki wydać niż na dresy, w jensach nie możesz biegać? ;D

skpUo.png

Opublikowano

@Up

o.O

@Top

Jeżeli chcesz je tylko do biegania to weź sobie ten zestaw co ty podałeś.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@Up

o.O

@Top

Jeżeli chcesz je tylko do biegania to weź sobie ten zestaw co ty podałeś.

Jednak zdecydowałem się na kupno samych spodni za 80zł z przesyłką, z everlasta :D... Będę ganiać ludzi po lesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...