Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Spawn wszystkich królestw w jednym miejscu

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łapcie darmozjady, dif pozwala na zmianę pozycji na której będą respić się WSZYSTKIE postacie w każdym królestwie po ich założeniu.

game_dest
000DE8D6: 8B BF
000DE8D7: 3C 80
000DE8D8: DD CB
000DE8D9: 80 0E
000DE8DA: 92 00
000DE8DB: 47 90
000DE8DC: 08 90
000DEA56: 8B BB
000DEA57: 1C 80
000DEA58: DD 3F
000DEA59: 84 04
000DEA5A: 92 00
000DEA5B: 47 90
000DEA5C: 08 90
000DECDC: 8B BF
000DECDD: 3C 80
000DECDE: DD CB
000DECDF: 80 0E
000DECE0: 92 00
000DECE1: 47 90
000DECE2: 08 90
000DECE8: 8B BB
000DECE9: 1C 80
000DECEA: DD 3F
000DECEB: 84 04
000DECEC: 92 00
000DECED: 47 90
000DECEE: 08 90

Ten dif zmienia je na to małe kółko w m1, kordy 969600, 278400 (w hex: 0E CB 80, 04 3F 80, po odwróceniu bajtów: 80 CB 0E, 80 3F 04)

Tak, WSZYSTKIE królestwa będą się tam respić.

PS.

(tak, wiem, że każdy zrobił to sobie już sam, wcześniej)

Opublikowano

uwielbiam ten drugi spojler <33333333333333333333333

@topic

świetne, działa to dla królestw 1-3 czy dalsze również ?

@down

skąd mogłem wiedzieć że WSZYSTKIE = 7 (czy tam 6) królestw. zawsze można było pomyśleć ino o standardowych trzech ;) dlaczego dla mnie ? ;)

umarł

Opublikowano

@UP

specjalnie dla Ciebie przy pisaniu tego tematu PODWÓJNIE o tym napisałem, a nawet użyłem CAPS LOCKA.

WSZYSTKIE postacie w każdym królestwie
Tak, WSZYSTKIE królestwa będą się tam respić.

Opublikowano

2xUP:

6A DF 60 | Po odwróceniu: 60 DF 6A

6A CF C0 | Po odwróceniu: 0C CF 6A

Szukasz w difie to co podał autor i podmieniasz na to co ja CI podałem

Opublikowano

Gdzie to wgrac i jak ustawic ?

Taki ostatnio byłeś cwany a teraz pytasz o coś innych, co ich wyzywałeś :O

Trzeba nie mieć wstydu :huh:

(tak, wiem, że każdy zrobił to sobie już sam, wcześniej)

szczególnie kakakkskkdkk :D

Opublikowano

Okei ;]

Udało się zrobiłem z tym że jest jeden zasadniczy problem :P

oD razu po zalogowaniu przenosi na koordy tam gdzie postac ma sie pojawias po smierci

I tutaj od razu pytanie dałbyś dif na zmianę dla all krolestw kordów po dedzie ? :>

4funmt2.pl

Opublikowano

JebakLeśny

Ty Jebana Suko ZAcipiona w Dupie, Huja Ci w Dupe Kładom i Cyce Jestes Ostra Dziwkom, Spermiom Ci Na Morde i CyCe i Wtedy Masz Orgie... Twoja Cipa To Kutas a Kutas To Dupa,, Wyjebalem Ci Po Spermie w Ryja i Sie Cieszylas... Twoj Stary Robil Cie Na Stole Na Bazaże

Opublikowano

JebakLeśny

Ty Jebana Suko ZAcipiona w Dupie, Huja Ci w Dupe Kładom i Cyce Jestes Ostra Dziwkom, Spermiom Ci Na Morde i CyCe i Wtedy Masz Orgie... Twoja Cipa To Kutas a Kutas To Dupa,, Wyjebalem Ci Po Spermie w Ryja i Sie Cieszylas... Twoj Stary Robil Cie Na Stole Na Bazaże

Ale masz ciężko w domu.

kocham mpcchujum i wspaniałych moderatorów kurwa mać

@down

na 72h dostał ale i tak jest fajnie

Jedyne co mnie dziwi w tych nowych moderatorach jest to, że oni nie piszą postów w tym dziale. Zero poradników, zero porad. Oni tak jakby dostają funkcje moderatora do tego głównego działu po to, żeby pisali bezsensowne posty, wywyższać się, rozdawać warny. Takie jest moje zdanie na temat wybierania/modowania akurat w tym forum.

Zaraz pewnie dostane bana na 2/3 dni za wolność słowa.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

JebakLeśny

chyba się pomyliłeś nie jestem gajem, szukaj ich gdzieś indziej.

Szkoda mi na szczeniaka słów bo się nie opłaca, ale tak bym cię dojechał żebyś nie wstał :)

Trzeba mu wybaczyć chłopak go rzucił xD

@up

szkoda, pisać o tym bo i tak zaraz cię za nic z warnują a takiego pedała jak kakakkskkdkk banują tylko na 48h ;)

teraz 2 raz na 72h, Gz.

btw.

ja nie wiem dlaczego modki forum biorą do teamu osobę co ma dużo postów i bez sensu tematy, na spamią na spamią i dostają modka, idą pokozaczyć warnami, zapomnieli albo nie wiedza po co jest moderator :(

jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.

@edit

@up

nic nie poradzisz, jak widzę takiego nooba(kakakkskkdkk) to korci mnie do wysłania smsa o treści pomoc...

Opublikowano

dest, a tak skoro już lecimy z tymi nowymi empire, przydałoby się żeby można było dawać priv_empire dla empire >3. Bonusy yang, drop, exp. Da radę?

hmm

Przy pierwszej postaci na empire 4 nie było problemu.. ale jak chciałem jeszcze jedną zrobić, to dupa

SYSERR: Aug 20 15:14:13 :: PlayerCreateSuccess: InputDB::PlayerCreateSuccess: cannot find server for mapindex 0 239 x -76 (name atyco)

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...