Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoxyBooty

Blady19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie i problem. Zużyłem 180 kluczy do skrzyń piratów, i ani żadnego designu,lf4,50maskowania. Same badziewia ... Wiecie dlaczego tak, jak wy macie ? Jak często wam coś leci dobrego

Opublikowano

Zgadza się ;) Nie dość, że prawdopodobieństwo jest niezwykle małe, to na dodatek wszystko jest dziełem przypadku :)

EDIT: wysunę moje wnioski dalej, twierdząc, opierając się na doświadczeniu, że podczas eventu dotyczącego większej szansy na lf4, jeszcze mniejsze ;p

Pozdrawiam, Katarzyna

Opublikowano

po pierwsze, sa programy zeby dostac lf4 ale to musisz byc na prawde na zaawansowanym poziomie, i na dodatek to sie kupuje :/

a te programy to tylko miejsca gdzie inni potwierdzeni znaleźli lf4?

Opublikowano

znaczy, sa programy bo sa osoby ktore w np. 20 kluczy z jakies 10 dostanie lf4, to głownie kwestia dokladniejszych wspolzednych, dzieki ktorych program to zapamietuje :P, i to jest jedynie za jakas oplata dostepne,

Opublikowano

@UP ... co ty pierdolisz ;d .. nie ma zadnych programow .. to jest generowanie losowo .. i kazde podniesienie jest inne,,, typek w tym samym miejscu 400 razy podniesie skrzynke i syf .. a pchełka podleci i wyciagnie venoma... -,- jak zacznie gre

Opublikowano

Bugpoint piszę niby o większych szansach dropnięcia bo chce zarobić, a tak to Ci się może 1 lf-4 trafi i na tym koniec. Zachęcają tylko graczy do kupna tych kluczy. Tak samo jak weszły te czerwone klucze i niebieskie. Bez sensu...

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...