Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nowy Gracz

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. Tutaj jest mały problem mam BF3 od 2 dni i wbiłem 12 poziom czy jak można to nazwać ( nie chwalę się)..

I tutaj jest problem. Już są takie pro'sy na tych serverach PB ze mam staty po 12/30 lub gorsze? Jest jakaś szansa żeby ogarnąć jakiś dobry skill?

Raczej jestem graczem z serii COD więc rush i nawalać. Czy w BF3 lepiej podszkolić skill camperski i powolny( rozglądać sie uwaznie itd i nawalać w przeciwników)

2 sprawa.

Skill zdobęde na serverach normal czy hardcore? Na hardcore mam lepsze staty ale to dlatego ze pare naboi i 1 osoba lezy..

3 sprawa

Jaka klasa jest najlepsza dla początkującego? Tak wiem ktoś napisze kazda jest dobra ale na jakiej najszybciej zdobęde dobre bronie lub szybki exp?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Mapka Kanały Nouszahr, TDM, klasa szturm(m16A3). Za kilka dni będziesz miotał.

Normal jest trudniejszy. Dla gracza COD'a polecam dodatek do BF3 Close Quarters.

Bywalec
Opublikowano

Lepiej kupić odrazu Premium niż dodatek 1?

A i 2 pytanko.

Grałem na wyspa chark i granica czy jak to sie tam nazywało i strasznie nie ogarniam heli i tego odrzutowca.. Da się jakoś podszkolić szybciej? Czy tylko opcja to latanie do skutku nauczenia?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Początkującym ciężko będzie się grało na normalu,ale polecę ci Kanały Nouszahr TDM na 16 graczy i po tygodniu-dwóch będziesz już miał wyrobionego skilla ;)

Ogólnie na początek to graj Szturmem tak jak powiedział Googlus,rzucaj apteczki,wskrzeszaj i będziesz łapał dużo punktów.

Polecę ci zakup dodatku Close Quarters jeśli wcześniej więcej grałeś w CoDa.

random.jpg

Opublikowano

Jak zaczynasz grę to polecam ci grać na normalu na mapkach kanały/ziba tower/metro.Najlepszą klasą dla początkującego będzie szturmowiec bo można szybko nabić sobie dużą liczbę punktów podnosząc ludzi.Jaki iż nie masz dużej liczby broni odblokowanych polecam ci na początek m16a3 jest bardzo dobra.

Opublikowano

Na PS3 mam lepsze staty po 2h ;D

BF3 chodzi o taktykę,a nie rush no na niektórych mapach to rush na mniejszych.

Na początku pograj szturmowcem na początek najlepszy potem weź się za inne klasy.

logo1.png
Gość Zacieszynka
Opublikowano

Metro 64/64 ,szturmowiec. Latasz i masz z 8k pkt na bidę.

Bywalec
Opublikowano

Polecialy lajki. Dobra dzięki, temat do zamknięcia.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...