Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czemu mój serwer robi rlg przy 90% obciążeniach?

Dopke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was.

Mam do was Bardzo I to Bardzo duże pytanie. Czemu mój serwer Robi rlg przy 90% obciążeniach procesora?

Czy da się to jakość zablokować?

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

@UP:

$i = 0
$tekst = "a"

While $i < 99
$tekst &= "ha"
$i += 1
WEnd

$tekst &= ", padłem"

Sleep (2000)
Send ($tekst)

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, padłem

Napisz dokładnie o co chodzi. Nikt inaczej ci nie pomoże, a Wróżbity Macieja u nas raczej nie ma :)

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Chodzi o to bo mam swój serwer minecrafta i kiedy procesor dobije do 90% obciążeniach do się po prostu wyłącza i po 5 min wstaje . A nie wiem jak to zablokować żeby tak nie robił bo to wkurza graczy .Proszę błagam o pomoc .

Opublikowano

Kup lepszego kompa.

Staraj się nieczego poza serwerem nie mieć włączanego na kompie.

Nie graj na nim wtedy ani nic pozatym.

dokup lepszy procek i ram i powinno byc gites.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

@Up

Są miliardy innych rozwiązań a ty zaproponowałeś te najbardziej nieodpowiednie ...

@Topic

Może to wina plików serwerowych czy jakiegoś pluginu. MIałem również swój serwer i nic takiego się nie działo.

A powiedz mi jeszcze, czy tylko serwer ci się przeładowuje czy coś jeszcze? Może masz jakieś zabezpieczenia na komputerze przed przegrzaniem.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

@Up

Są miliardy innych rozwiązań a ty zaproponowałeś te najbardziej nieodpowiednie ...

@Topic

Może to wina plików serwerowych czy jakiegoś pluginu. MIałem również swój serwer i nic takiego się nie działo.

A powiedz mi jeszcze, czy tylko serwer ci się przeładowuje czy coś jeszcze? Może masz jakieś zabezpieczenia na komputerze przed przegrzaniem.

Stawiam na plugin - moim zdaniem wersja z zabezpieczeniami przed przegrzaniem jest mało możliwa, ponieważ wtedy wywaliło by BSOD, albo komputer by się wyłączył, jeśli temperatura sięga górnej granicy (zależy od procesora). Po drugie, serwer na komputerze domowym, to zły pomysł, chyba, że do testów pluginów. Spróbuj zainstalować chipset, chyba, że masz viste albo 7, wtedy nie jest to potrzebne. Zrób skan komputera, polecam ci AVG antywirus free, lub na forum elektroda, w dziale wirusy wstaw logi z otl i "eksperci" ci je przejrzą, wądpię, żeby ktoś na mpc miał takie umiejętności.

//gif w sygnie

Opublikowano · Ukryte przez 4ggr35510n, 23 Sierpnia 2012 - Brak powodu
Ukryte przez 4ggr35510n, 23 Sierpnia 2012 - Brak powodu

:PPPPPPPP

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

Serwer jest mój i to jest serwer położony na linuxie to jest osobny komputer.

Raczej nie wina pluginów bo wszystkie dam wymieniałem więc nie wiem czemu , mogę wysłać ss z putty moje wszystki pliki itp moze ktos pomoze plis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...