Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wiecie o jaką gre mi chodzi ?

Ku7awy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Poszukuje takiej mojej gry z dzieciństwa jak miałem 5 , 6 lat . Chodziło się takimi kangurkiem chyba i zbierało sie punkciki . Pamietam jeszcze ,że uciekało sie przed takimi lwami . Bardzo fajna ta gierka byla i chcialbym sobie w nia zagrac teraz lecz nie wiem jaka byla jej nazwa . To nie byl Kangurek Kao , jakos inaczej sie ta gra nazywala . Jesli ktos wie o jaka gre mi chodzi prosze pisac bo strasznie mi na niej zalezy .

Opublikowano

Na pewno nie Kangurek Kao/Kangurek Kao 2? Dlaczego nie?

Kiedy w to grałeś?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

nie to nie rayman . Przed takimi lwami trzeba bylo uciekac kurcze , taka fajna gierka szkoda ,ze jej nie pamietam . Prosze piszcie jesli wiecie ;/

Opublikowano

Na jaki system była ta gra / ile masz teraz lat?

Zobacz: google wie tylko o grze kangurek kao:

kangaroo game pc -puzzle

To znaczy że wyszukiwarka wyszuka wszystkie strony z wyrazami "kangaroo game pc" a ominie te strony które mają w sobie "puzzle" (bo pełno tego wyskakuje).

Nie wiem więc o jaką grę może chodzić ;c

Może to jednak kangurek kao?: Kangurek KAO, Kao: Tajemnica Wulkanu, Kangurek Kao: Runda 2

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

nie , nie to nie kangurek kao . Ja mam juz 15 lat ale strasznie chcialem w to zagrac bo to gra mojego dziecinstwa xD . Wiem ,ze to troche smieszne , ale w dzisiejszych czasach dzieci 8 letnie napieprzaja w gierki od 18 nawet , a mnie sie przydazylo ,ze chcialbym zagrac wlasnie w taka gierke :) . Na system to ona chyba byla 98/2000/xp

Opublikowano

To pewnie nie był kangur tylko surykatka... Jeżeli w tej grze zbierało sie diamenty a w lwy strzelało się owadami z rządłem to jest to Sammy Suricate.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...