Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.1]**************[CreepyCraft]****************[SURVIVAL + FRAKCJE]**********[Wojny Gildi]******[NOWA MAPA , NOWE ITEMY , WSZYSTKO OD NOWA] !

TntCrafTntCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nawet nawet ale ogarnij te walnięte diaxy z x rayem co czychają na spawnie i dają wszyskim enemy nie wiem po co

Opublikowano

xray działa naprawcie to i kasacje eq zróbcie patrze wszyscy diaxy admin mówi że xray nie działa specjalnie zainstalowałem xray patrze działa wgrajcie antyxray i reset eq inaczej nikt nie pogra na serwie gdzie ludzie z full diax setami na spawnie siedzą i zabijają wszystkich -,-

Opublikowano

Zaraz bana dostaniesz :DD. A co do serwera może być, gram pod nickiem *e*i*e cię to.

I już się mu znudziło serwerowanie.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

no właśnie o to chodzi -,- że eq nie znaczy że jesteś pro ktoś kupi vipa diax full set i jestem pro a jak jest mcmmo taki typek zelazny secik 300lvl na mieczu go rozwali bez większego problemu

i na tym polega mcmmo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...