Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]D3D Sp hack.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam , dziś przedstawię D3D trainer do sp , który działa równierz w kooperacji dla partnera , zawiera wiele ciekawych funkcji.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Włączamy lobby

-Wstrzykujemy hack do gry (plik .dll) , polecam Winject

14d0eas.png

Downoload:

http://www.mediafire.com/?i9r94hn1g1jp9oe

Skan:

https://www.virustotal.com/file/3ec1b5695a51cf467e3a800ac1991b4705692545e976fcf05e081ed49c0b7da4/analysis/1341359510/

Opublikowano

W sensie kiedy odpalam gre, jest błąd.

Jest taka możliwość, opracować taki hack, który wyłączy 'ograniczenia' i np w survivalu będziemy mogli robić zakupy 'unlimited' działek strażniczych, wzywać wsparcie itd, itd?

Wersja WinJect może być obojętna czy jakaś poszczególna?

Opublikowano

Winject:

w target process ma być iw5sp.exe tak?

a dll to inject to ten plik, który tutaj zassałem, tak?

ok odpaliłem to, musiałem w oknie uruchamiać. tylko nie działają mi opcje tego hacka... ammo, health.. nic nie działa.

trzeba to jeszcze jakos zatwierdzac czy aby strzalka lewo prawo i automatycznie dzialac powinno?

Opublikowano

A jaki system posiadacie? . hack prawdopodobnie musi być zatwierdzony (spróbujcie strzałki w prawo , lewo lub enter) tak aby był napis ON obok

Opublikowano

a da się pozniej cofnąc te zmiany

Zeby było tak jak wcześniej?

Ejj mam pytanko a na przetrwani to działa? bo zainjectowałem mam wszystko na ,,on,, i nie działa:(

Zaid prosze pomóż bo Ty to ogarniasz:D

Opublikowano

Tak , da się cofnąć wyłączając hack , lub dając na OFF , zaraz sam osobiście sprawdzę czy działa i dam edita

Sprawdziłem trainera , nie działa , poczytałem więcej i się dowiedziałem że trainer jest z patchowany!

Narazie poproszę o zamknięcie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...