Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] BUSHIDO INFO ! CHICANE EU

draq99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem czy dobrze pisze czy akurat w tym dziale ale najwyżej proszę o przeniesienie.

Nie dawno powstał server CHICANE i zauważyłem ze sporo osób gra od nowa lub dopiero zaczyna swoja historie z nfsw na APEX jest mnóstwo ludzi i dużo teamów/klanów a ja postanowiłem założyć klan o nazwie BUSHIDO POLAND TEAM większości ta nazwa jest znana z nfscarbon :D forum będzie postawione jak znajdę w miarę dobrego skryptera, tym czasowo jestem jedynym członkiem klanu i szukam więcej osób do grania w klanie będzie miejsce do 15 max 20 osób wiek nie jest jakimś walorem żeby się bać gdy ktoś jest miły sympatyczny umie grać przyjmę od razu tak jak mówiłem 15 max 20 osób może przystąpić do rekrutacji klan/team będzie znajdować się na SERVERZE CHICANE EU TYLKO !!!

Info będzie o rekrutacji niebawem !

Przypominam klan/team jest tworzony z myślą o zabawie i przyjemnościach z gry którą daje nam EA. Klan/Team będzie miał swój dział rozmów np. TS2,TS3 lub ventrilo to już zależy jak się dogadamy ^.^ mój nick w grze to METANABOLPL.

P.S nie piszcie na priv bo rzadko co sprawdzam :P Gdy rekrutacja będzie ON to będzie Re Fresh tematu i pierwsze 15/20 osób będzie przyjęte, robię to z myślą o graczach żeby w miarę mieli zabawę którą daje nam NFS.

Zachęcenie do wspólnej gry:

1.Wyścigi Grupowe.

2.Rozmowy Grupowe.

3.Wspólna Zabawa.

4.VS inaczej rywalizacje z poszczególnymi klanami.

5.Pomoc którą zawsze ktoś lub ja udzieli.

6.Tematy o wszystkim i o niczym.

7.Miła i sympatyczna atmosfera 100%

--------------------------------------------------------------

Piszcie ile osób jest zainteresowanych wystarczy napisać pod tematem:

np. CHICANE EU nick: METANABOLPL ,wiek:17

-------------------------------------------------------------

Widze że jest paru chętnych więc postanowiłem napisać już małe info myślę że pełna rekrutacja odbędzie sie 25-29 sierpnia ponieważ jestem tym czasowo na laptopie a na nim ciężko jest mi cokolwiek robić a szczególnie grac w nfsw ;P do tego jestem aktualnie na wakacjach i data przyjazdu 25-29 sierpnia jeszcze potem dokładnie podam date np. 29 sierpnia godzina: 20:00 i zrobimy ogólną na nfsw pogaduchę aby się lepiej poznać ^^

A więc tak:

- 10 osob min. otwarcie teamu .

- Jeśli ktoś z was potrafi stawiać w miarę i stabilne fora proszę o kontakt na priv.

Życzę udanych wakacji !!

co jakiś czas odwiedzajcie temat może ulegnąć zmianie (refresh)

Opublikowano

Widze że jest paru chętnych więc postanowiłem napisać już małe info myślę że pełna rekrutacja odbędzie sie 25-29 sierpnia ponieważ jestem tym czasowo na laptopie a na nim ciężko jest mi cokolwiek robić a szczególnie grac w nfsw ;P do tego jestem aktualnie na wakacjach i data przyjazdu 25-29 sierpnia jeszcze potem dokładnie podam date np. 29 sierpnia godzina: 20:00 i zrobimy ogólną na nfsw pogaduchę aby się lepiej poznać ^^

A więc tak:

- 10 osob min. otwarcie teamu .

- Jeśli ktoś z was potrafi stawiać w miarę i stabilne fora proszę o kontakt na priv.

Życzę udanych wakacji !!

co jakiś czas odwiedzajcie temat może ulegnąć zmianie (refresh)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...