Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Mikrofon + dzwiek z PC (XP)

c0rbi18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chciałbym zacząć kręcić własne let's play'e z minecrafta lecz nie da rady .... otóż mam taki problem... Umiem nagrać frapsem dzwięki z komputera i dzwiek z micro (osobno) lecz nie mogę tego zrobic razem... ; /

Opcje gdy nagrywam dzwiek z komputera

komputerk.jpg

A to opcje gdy nagrywam z mikrofonu

mikrofons.jpg

Jeżeli odznaczę głośność mikrofonu i będę mówił to bedzie pykać lub w ogóle mnie nie będzie słychać... : /.

Wiem że w windowsie 7 we frapsie pojawia się opcja nagrywanie z micro + dzw. z windowsa...

Lecz niektórzy nagrywają na xpku..

Pomóżcie. ; /

Opublikowano

W XP jest taki problem, że trzeba się pobawić z Miks Stereo, aby było dobrze słychać. Ale najlepiej jest nagrać swój głos w jakimś innym programie, odszumić go itp. a dźwięk z gry odzielnie.

he?

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, abyś głos nagrywał po nagraniu gry. Chodzi o to, że odpalasz grę, pauzujesz, schodzisz na pulpit, włączasz nagrywanie głosu, potem szybko wbijasz do gry, HotKey frapsa i nagrywasz. A później to synchronizujesz przy obrabianiu ;x

he?

Opublikowano

Ale nie da się tak ; ) ponieważ bedzie slychac tylko "pykanie" w mikrofonie jeżeli bede nagrywal dzwiek z PC. O to wlasnie chodzi ; ) . Problem jest taki że nie da się tego robić rownocześnie u mnie... ; / ( NIC NIE DA TO ZE BEDE MIAL ODPALONEGO FRAPSA i INNY PROGRAM DO NAGRYWANIA DZWIEKU/..)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...