Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten komputer bedzie dobry do WOT-a?

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej spokojnie ci powinna pójść bo wygląda fajnie ale nie ma dużych wymagań.Jeśli masz dobry net i karta raczej jest spoko to powinno ci chodzić bez najmniejszych lagów i zacinek.

Opublikowano

nie kupuj !! Nie słyszałeś ? NIe kupuj zestawó komputerowych na allegoro. Złóż sobie, niech ci jakisinformatyk zloży. Za taka cenę będziesz miał 2 razy lepszego jak złożysz. No bo na allegro są wadliwe. Ja kupiłem i miałem zasilacz jakisno name i padł.. NApewno będziesz miałcoś no name, gwarantuje )

7yoDoas.png

Opublikowano
Opublikowano

Nie kupuj komputerów z allegro jełopie! A czemu składanie nie wchodzi w grę? Widać, że nie masz doświadczenia.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Bo nie mam. Mam pecha do takich rzeczy. Jak nie umiem to nie robie. Czemu uwazacie ze kompy z allegro sa slabe jak to prywatne sklepy wystawiaja?

PS: Prosze mnie nie obrazac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tam komputer składają sami i przysyłają kurierem pod dom. Bo zazwyczaj wpakują do nich szajs i wystawiają za 2x drozszą cenę.

Opublikowano
markową pamięcią 8GB 1333MHz DDR3

szybkim dyskiem twardym 500GB SATA 2

najnowszą nagrywarką DVDRW Double Layer

w nowoczesnej obudowie Compu Case z CICHYM zasilaczem 420W

albo mnie oczy szczypią i źle widzę, albo nie wiem. Potwierdźcie ludzie to co ja widzę i powiedzcie, że to nie jest to szajsem, to ja chyba sie powiesze.

Opublikowano

a zasilacza nie napisali itd. Zasilacz to napewno będzie szajs ; ) Albo cos... Ja kupiłem na allegro za 2 k i miałem zasilacz który padł po tygodniu, zaś wujek kupił na allegro aż za 5 tysiecy ! Rozumiesz ;d 5 tysiecy komputer, no i mu padł wentylator ;d hahah

7yoDoas.png

Opublikowano

NIE nie wspominając o braku informacji o producentach podzespołów to jeszcze karta graficzna nadaje się do oglądania zdjęć a nie do gier, do gier są GTX'y

EDIT

Zanim odpalisz WoTa to ten komp się spali.

Masz tu zestaw: http://techplanet.pl...s=60893&s=50391

Jak chcesz z ceny zejść to: http://techplanet.pl...-box,24939.html

+ pozniej dokupisz k. graficzną to: http://techplanet.pl...ress,29824.html

i masz wota w full hd w max ustawieniach graficznych.

Karta graficzna może długo nie pociągnąć na max detalach bo do patcha 8.0 mają wprowadzić bardziej wymagające efekty graficzne

Opublikowano

Jaką lepsza grafę mu dasz ja nie ma kasy na kompa? Z allegro kompa nie kupuj, co z tego, że ojciec Ci stawia... chcesz zarobione pieniądze w błoto wywalić. Zasilacz może spalić nie tylko siebie ale i całego kompa :) wiem coś o tym bo miałem w starym PC jakiegoś ColorSica. Teraz w nowym XFX Core 550W polecam. Grafika z allegro do dupy tak jak dragonzo napisał - zdjęcia na niej możesz sobie oglądać. Co z tego że ma 2GB pamięci. Poczytaj sobie o tym na necie.

07919872454565140601.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...