Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Premium

genegeneral731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b2k to jest jeden dodatek, w premium dostajesz wszystkie dodatki jakie są i te jakie wyjdą 2 tyg. przed premierą. Pakiet premium nie zawiera podstawki.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

A nie lepiej kolego kupic premium?. Widzisz ile dodatkow zawiera i jakie bonusy. Ja sam czekam na premium edition we wrzesniu z podstawka, a wydawanie 40-50zl na 1 dodatek, a w dodatku jak masz za 150-170zl 5 dodatku to debilizm...

Opublikowano

Polecam ci zakup premium,ze względu na to że w cenie masz wszystkie dodatki,często różne eventy typu exp x2,oraz wcześniejszy dostęp o dwa tygodnie do dodatków.

Zakup B2K odblokowuję ci nowe mapy oraz nowe bronię.

random.jpg

Opublikowano

Premium tak jak niedługo premium edition wyjdzie dla zarobków bo tak to osoba kupi 2 dodatki czy 1 to jest 100zł jak kupi premium maja 180 widocznie wyszło im ze nikt o zdrowych zmysłach nie kupi pojedynczo dodatków za 250zl wiec im sie to opłacało.Tak samo niedługo premium edition wyjdzie żeby jeszcze wyciągnąć jak najwiecej do MoH'a bo potem to juz beta bf4,jeszcze wydadzą ostatnii dodatek żeby dokończyć projekt premium (wszyscy poczują jak dobrą inwestycją było premium/premium edition dostając ostatnii dodatek w swoje ręce i nie buląc w niego juz ani grosza ) Na tym polega marketing żeby konsument czuł sie zadowolony.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...