Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 2 problem z uruchomieniem

olson174

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mój brat ma problem z odpaleniem Bf'a 2 a problem jest następujący odpalam u niego grę wyświetla się czyrny ekran, za chwile wyłącza się i nic się nie dzieję, jego komputer spełnia wymagania gry to było sprawdzane na stronie http://www.yougamers.com/games/ na rekomendowanych wymaganiach. Więc nie mam pojęcia o co chodzi,direct jest zainstalowany tak samo stery są najnowsze.

Opublikowano

Wiem co jest, czarny ekran to raczej znak, że grafika nie obsługuje wersji shader model wykorzystywanej w bc 2

Jaką ma grafe?

Ja tak miałem w combat arms, cały ekran czarny a potem kupiłem lepszą : )

graphic.png

Opublikowano

Rozumiem więc tak. Directx jest wgrany przy instalacji gry został zainstalowany a co do karty graficznej to jest taka : 256mb,pixel shader 2.0

Opublikowano

Intel Graphics Family coś w tym stylu.

Ale nadal nie rozumiem bo np. Bf p4f działa a ma większe wymagania niż bf2.

Sory że post pod postem ale mam jeszcze taki problem mianowicie w bad company 2 podczas gdy inni mają pingi mniejsze niż 200 mój wynosi 300-400 ponad internet mam 2mb komputer też nie za słaby bo single działa bez szwankowania nic nie ściągam podczas grania wszystko zbędne powyłączane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...