Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego?

WojoMaciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może masz coś z netem ja mam dobrego lapka i też nie raz mi się zacina może być to wina serwerów gry, a nie twojego komputera bo jak dzieci z internetem 100 kb/s wejdą to każdy ma lagi :)

Opublikowano

Jaki masz procesor ? To może być przez grę bo Ja na kompie obsługującym bf 3 i netem 40 Mb też kiedyś miałem lagi a po aktualizacji już nie.

Opublikowano

Ciakawi mnie to, że tyle ludzi gra na low.

Ja mam Pentium Dual Core 2,5 Ghz

Karte NVidia GeaForce 9500gt 254 ram

2gb ram

I chodzi mi na ultra bez ani jednego laga. O co chodzi ? ;d

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Te lagi to zmora, czasami i mi się zdarzają przy procku Phenom x4 955 4Gb DDR3 i karcie Ati HD5770 , a co do Twojego tematu uruchomiłbym menadżera zadań systemu Windows i powyłączał zbędne zasobożerne procesy jeśli to nie pomoże to po prostu masz pecha z serwerami :)

Pzdr.

Szukasz nowego podejścia do gier ? Darmowej rozrywki i nie tylko ?? Wbijaj -> klewciaxgaming.blogspot.com

Opublikowano

Jak w wymaganiach gry wyraźnie jest napisane, że potrzeba 512Mb a 1 Gb do Windowsa Visty bądź 7 sprawdzałem to dokładnie bo ostatnio pisze z tej gry recenzje na swoim blogu i akurat to mam dość szczegółowo przestudiowane :)

Pzdr.

Szukasz nowego podejścia do gier ? Darmowej rozrywki i nie tylko ?? Wbijaj -> klewciaxgaming.blogspot.com

Opublikowano

512Mb ''minimum wolnego'' Przez dwa razy ''wolnego'' ramu czyt. nie używanego do żadnych procesów, a niech kolega sobie spojrzy ile ramu mu pobiera system przy graniu+ile pobiera mu Battlefield

Tego chyba nie uwzględniłeś w swoim blogu

Opublikowano

Heh troszkę cwaniaczysz wypominając moje nie domówienia, gdybyś wiedział 1Gb ramu do tej gry i Windowsa Xp spokojnie starczy a półtora Giga nie wiem skąd wyssałeś, teraz pewnie będziesz się wymądrzać i skakać ze jaki ja nie tego( no w necie to każdy specjalista się znajdzie) ale wpierw trzeba mieć odpowiednia wiedzę i doświadczenie aby sie wypowiadać w takich sprawach i to nie taka wiedzę typu PcLab czy inny portal tylko dokładną od strony architektury, kiedyś tez miałem sytuacje taka jeszcze na starym blaszaku bo każdy mi mówił ze nie pójdzie mi Assasins Creed przy 512Mb ramu DDR2 533 Pentium D820 i GeForce 7300Gs ( jakbyś nie wiedział to zestaw taki ze jajka na nim usmażysz ale do roboty cienizna wgl do gier) i co jakoś działało fakt faktem na minimum ale pograć się dało. A co do mojego zdania to go nie zmienię zbyt długo w tym już siedzę od strony hobbystycznej jak i zawodowej

Pzdr.

Opublikowano

"Odpowiednią wiedzę i doświadczenie" te doświadczenie znalazłeś w internecie pyskując do innych użytkowników?

Nie odzywaj już się, nie miejsce i nie pora tu na kłótnie, jak chcesz pogadać to pisz na PW,

Poczekamy i zobaczymy co na to autor, niech na początek zrobi screena z menadżera zadań, pokaż ile ci zżera ramu bf i ile windows

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz zobacz wpierw na swój ton wypowiedzi a doświadczenie to zdobyłem w pracy jakbyś chciał wiedzieć.... Żal mi takich ludzi jak Ty a jak autor chce niech napisze do mnie na PW to spróbuję mu pomóc bo jak mam się kłócić z jakimś typem to mnie krew zalewa ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...