Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmiki z gry NFS World [Pomysł]

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nudzi ci się na forum ?

Chcielibyście wrzucać filmy w których wygrywacie w niesamowity sposób ?

Chcesz się pochwalić autem i jego osiągami ?

Wpadłem na pomysł który może wypalić pod warunkiem że któryś z moderatorów forum NFS World zobaczy ten temat.

P - Pytanie

O - Odpowiedź

1. [P] Skąd taki pomysł ?

[O] Na żadnym forum NFS World nie ma takiego kącika gdzie gracz mógłby pokazać swój materiał z gry.

2. [P] Ktoś by musiał podczepić temat aby większość osób zwracała na niego uwagę, kto to zrobi ?

[O] Jeśli pomysł jest dobry to moderator forum jak i ja pomogę to zrobić.

3. [P] Co by to zmieniło ?

[O] Pozwoliłoby to innym graczom na udostępnianie swoich filmików bez potrzeby zakładania niepotrzebnych tematów.

Mam nadzieję że pomysł się wam spodoba.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dla mnie nie potrzebne. Jest YouTube, system filmików MPC i kilka innych. A jeżeli ktoś chce się popisać czymś to niech wstawi to do sygnaturki i tyle. Takie jest moje zdanie.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jestem na NIE.

Jest takie coś na forum jak wstawienie filmu, jest yt, filmiki można wstawic w ,,o mnie", czy w sygnie.

W tym temacie będzie spam, no way.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jestem na NIE.

Jest takie coś na forum jak wstawienie filmu, jest yt, filmiki można wstawic w ,,o mnie", czy w sygnie.

W tym temacie będzie spam, no way.

panie daj pan spokój jak chca to dodajcie subdział to nie przysporzy wam tak "duzo"pracy tyle mojego zdania

@top przydało by się można by tam wstawiać filmiki śmieszne ss'y z gry i dziwne sytuacje jetem za

bo kto bedzie zapier.... po ludziach i szukał mu filmów bedzie wszystko pod ręka

Opublikowano

Jestem na TAK.

Spamu nie bedzie. Ktos ma wstawic filmik - wstawia. Niewstawia = milczy, lub dzieli sie swoimi uwagami. Tyle.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

@up

Zdanie mają modzi :x

@top

Potwierdzam swoje nie. Dodać subforum to nie taka łatwa sprawa, a administracja pewno się nie zgodzi, ponieważ niedawno powstało nowe subforum-o części nfs.

Jeszcze jedno subforum postam się załatwić i będzie to TYLKO I WYŁĄCZNIE Mpc Racing Team.

Over and out.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja równierz jestem na NIE przeciez filmików z Worlda jest masa na YT , trudno tak sobie poszukac?

Opublikowano

ja równierz jestem na NIE przeciez filmików z Worlda jest masa na YT , trudno tak sobie poszukac?

Jak bym wiedział że jest ktoś taki jak ty to bym nawet tego nie pisał. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. Wrzucanie swoich filmików, w których pokazujesz swoje osiągi, problemy wyścigi. ... SWOJE a nie kogoś pamiętaj o tym.

Opublikowano

Yyyyyy...nie.

Pierwsza rzecz to taka że jeżeli ktoś ma problem to pisze i tak na głównej stronie więc subdział odpada na pewno.Druga sprawa to taka że jak powstanie taki temat to i tak reszta będzie tworzyć tematy - nie mów że nie bo wiem jak jest.....Kolejna sprawa - jak chcesz zaprezentować swoje auto,materiał to piszesz w subdziale "Poradniki i oceny aut'" bo co jak co ale tam też można zamieszczać takie rzeczy.Nikt przecież Wam nie zabrania zamieszczać filmików tylko trzeba czasem pomyśleć - pisać nowy temat czy napisać w danym subdziale? i tyle,jaki problem.Jest subdział więc piszcie tam,po to jest,a kolejnego na pewno nie będzie.

Dziękuje za uwagę.....

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Yyyyyy...nie.

Pierwsza rzecz to taka że jeżeli ktoś ma problem to pisze i tak na głównej stronie więc subdział odpada na pewno.Druga sprawa to taka że jak powstanie taki temat to i tak reszta będzie tworzyć tematy - nie mów że nie bo wiem jak jest.....Kolejna sprawa - jak chcesz zaprezentować swoje auto,materiał to piszesz w subdziale "Poradniki i oceny aut'" bo co jak co ale tam też można zamieszczać takie rzeczy.Nikt przecież Wam nie zabrania zamieszczać filmików tylko trzeba czasem pomyśleć - pisać nowy temat czy napisać w danym subdziale? i tyle,jaki problem.Jest subdział więc piszcie tam,po to jest,a kolejnego na pewno nie będzie.

Dziękuje za uwagę.....

No to sami zadecydujecie, ja myśle że coś takiego właśnie by się przydało ale jeśli nie no to trudno :/

Opublikowano

Przydać przydało, ale nie będziemy prosić o nowe subforum. Macie poradniki i oceny aut i stosujcie się do tego co pitch pisał.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...