Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]millionaire mod , problemy z scrash i saving chunk ( black screen)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z tym modem , luncher i gra jest z tą (temat podpięty no-premium luncher). mam forge do 1.2.5 wersji bo ta do 1.3.2 nie wiem jak ściągnąć. najnowszy millionaire oczywiście. gdy gram i siedzę u japońców chce wyhodować ryż lecz gdy chcę go zebrać dostaje crash i pokazuje się saving chunk i dalej black screen podobnie jest z mud brick ;/ , nie znalazłem nigdzie odpowiedzi co zrobić z tym. próbowałem na nowo wbić millionaire mod ale nie chwyta mi forge mod nie wiem czemu ( może to problem że powinna być inna wersja , np. do 1.3.2 ale nie wiem jak to zrobić gdzie to ściaganć). jeśli ktoś może błagam o pomoc, niemoge dalej rozwijać miasta bo nie mam ryżu z kolei to potrzeba do paper wall a oni są mi nie produkują ;/.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
jeżeli masz saving chunk to prawdopodobnie za słaby komputer, przeinstaluj jave, aktualizacja sterowników do karty graficznej

Gówno prawda w tym przypadku to oznacza błąd modu.

Ze swojej strony mogę doradzić jedynie kontakt z autorem i zgłosić błąd.

:)
Opublikowano

błąd jest dawno zgłoszony tylko trudno mi tam odnaleźć odpowiedz. i jak wyżej odpowiedz to nie problem komputera tylko błąd

miałem nadzieje że ktoś tu się z potkał z tym i wie jak to rozwiązać. a może ktoś ma więcej czasu i zna dobrze angielski żeby odnaleźć taką odpowiedz.

teraz mam nowy problem z savem, znikną po nagłym wyłączeniu kompa znikł save w grze chociaż jest w savach. przeczytałem że to czasem się zdarza i da się odzyskać. tylko nie wiem jak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...