Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery Nostale.

anawozagadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema podajcie mi jakiś fajny priwek na którym leci szybko exp/job, na polskim Nostale mi się znudziło, nie mam tam kasy na ulepszenie itemków :PPP

A więc czekam na waszą odpowiedź. Najlepiej by było żeby ktoś grał na tym priwku co podacie :)

Opublikowano

Nie ma privów do nostale!

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Ja nie wiem kiedy wy to zrozumiecie. Priwów nie ma, był 99nos ale padł

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Szymek albo jigoro co myślicie o pomyśle zeby stworzyc taki temat Prywatne Serwery Nostale i zeby w nim zawierała treść ze nie istnieja zadne privy i wgl

Opublikowano

Szymek albo jigoro co myślicie o pomyśle zeby stworzyc taki temat Prywatne Serwery Nostale i zeby w nim zawierała treść ze nie istnieja zadne privy i wgl

To nie wypali bo zaczną spamować ostro :)

Opublikowano

jest temat : spis serwerów nostale. Jak by były privy to napewno autor albo szymek by edytował i dodał. Od teraz mówię że każdy takiego typu temat będzie przezemnie zamykany bez odpowiedzi. Opcja szukaj nie boli

. A tu linczek do tematku z serwami :

http://www.mpcforum.pl/topic/439374-spis-nostale-serwery/

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Nostale se to jest inny serwer nostale. Powstał jako 1. Na nim nie ma profesji oraz na 30lvl robisz dowolne sp ( np wk czy dg ). Jeszcze przez 3-4 dni dostajesz na start krzaka oraz skuter więc ;). Z misji dostajesz eq u7+7 ( nawet na 14lvl ).

Jest już sp5 jednak musisz wbić bodajże 70lvl aby mieć ;)'

Jedynym - jest to że musisz posiadać KSSN czyli koreański pesel. A tak na przyszłość : proszę nie prosić o kssn w dziale bądź na całym forum ( regulaminek ) .. Znam unsera który napisał w dziale NT o kssn, zamknęłęm temat a puźniej patrze a w dziale metin ten sam pisze o kssn wiec pozdro xD

POZDRO

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Myślicie że w Polsce będzie też podobna aktulizacja za jakiś czas co w NosTale Se i będziemy się cieszyć z sp4 na 30lvl ?

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

UP@Hah oni nigdy tak nie zrobią GF jest za bardzo nastawiona na kase ;)

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

@2Up oby nie .. jak tak zrobią to będzie do bani ... niestety moje zdanie jest takie , że powinni zwiększyć exp profesji , i ceny nm , np. pudło sp nie za 99 nd = 75 zł .. tylko za max 50 nd .. chociaż to też jest dużo

Opublikowano

Nostale.se tak większy exp , sp , eq u7+7 itd itd ale lagi dobijają .. i nie da się grać ja nie potrafię .. a jeżeli to nie lagi że wolno się leje itd , tylko serio tam tak jest to im współczuje. a na nostale np. PL powinni dawać np. w weekendy exp x2 , profa x3 eventy takie a nie gówno robią ; ) dlatego nie lubie takich teamów i dlatego też dupa że niema plików 100% bo by się priva zrobiło co idzie i na nim zarobić ale też bez przesady :) tak jak @up napisał pudło sp za drogie ; ) chcesz sprzedać sp musisz mieć pudło warte 75zł (5-7kk) zależy po ile chodzą i to już jest lipa.

i nie powinno palić eq , już wole - do % że wejdzie niż że spali.

Powinno być tak albo wejdzie albo nie a w Nos mall są zwoje które dodają % że wejdzie ;) wtedy dało by się grać , a nie ochrony eq około 1kk lub nos mall za 1 ulepszenie + koszta ulepszenia :) chore , gf chyba każdą grę robi pod PLN niby darmowa ale bez PLN ciężko coś osiągnąć czyli moim zdaniem tak jakby płatna ;)

Po prostu w nostale za bardzo ułatwiają graczom PLN.

Ale to tylko moje zdanie ;)

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@up

chyba żartujesz. Exp jest mniejszy niż na pl. Na 1 lvl za kurczaka na pl poleic 60% a tam 23...

Koszmarne ceny i zarobek, joby się nie da bić wgl. Np jak expisz na jednej sp od 30 to na 60 masz 13 job.

tylko questy...

@topic

Nie ma priv. serwerów i niech nikt ci nie wmawia że sa.

Opublikowano

Wy tylko to NosTale.SE a to jest nielegalne jak nie macie obywatelstwa Koreańskiego, a ryzyko zawsze jest.

@TOPIC

Privów nie ma! I nie będzie przynajmniej do 2013 ! Gamefore już zadba sobie o prawa autorskie i skończy się jak 99nos. Mówię co myślę. OK temat nie potrzebny bo same powtarzające się odpowiedzi.

Opublikowano

Ja nie wiem po co są zakładane tematy o ps. Jak będzie to napewno ja lub ktoś inny o tym napisze. Codziennie sprawdzam elite i skoro tam nic nie ma to nie będzie. A co do aktualizacji to pomyślcie logicznie : skoro jest se to po co mają wprowadzać na pl? wtedy nikt by nie kupywał nd bo sp np +15 było by nie ziemsko drogie i mało kto by je miał. Pozatym gra by straciła sens bo nie było by pkt na sp. Dla mnie to głupota... Pozdro

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Privów nie ma i nie będzie przez okres najbliższy...

NosTaleSE jest nielegalne, ale odkrycie tożsamości kończy się poprostu banem, tak więc nie zakładać tematów "BOSH NJELEGALNE BOJEM SIEM" to jest strasznie wkurwiające.

Nie tylko gameforge zadba o powstawanie privów, ale także gamecyber(bo to wkońcu ich pliki posiadał 99nos) i Entwell.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@Up

Że co ty bredzisz, co jest nielegalne??

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

@up

chyba żartujesz. Exp jest mniejszy niż na pl. Na 1 lvl za kurczaka na pl poleic 60% a tam 23...

Koszmarne ceny i zarobek, joby się nie da bić wgl. Np jak expisz na jednej sp od 30 to na 60 masz 13 job.

Panie Menober chyba jesteś w błędzie , poexp na glacku to się zdziwisz ale to dla mnie bardzo dziwne że uważasz że exp jest mniejszy jak ja w 3 dni wbiłem od 40 - 62 na samym expie na enkach/małpach lub robalach ??!

A co do job ... hahahah dowaliłeś człowieku od 30 - 60 ja w tym przedziale miałem juz wk +4 / Desa 3 x fail na +1 i sina 19 job <hahaahhahaha>

A ceny są spoko bo jak ktoś potrafi zarobić to zarobi nawet taki ja już mam 3kk :)

Opublikowano

Exp poza glacą jest sporo mniejszy jednak za misje jest więcej, momo że teraz na PL też jest dość spory... Na glacy jest exp, jednak na pl chodzisz już w sp i bijesz w sumie 2x szybciej a na se bez sp to trochę lipa.

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Exp poza glacą jest sporo mniejszy jednak za misje jest więcej, momo że teraz na PL też jest dość spory... Na glacy jest exp, jednak na pl chodzisz już w sp i bijesz w sumie 2x szybciej a na se bez sp to trochę lipa.

Zgadzam się teraz za misje jest więcej expa do 70lv'a lecz jak ktoś nie ma lagów i ma wk no i oczywiście ogarnia skille to spoty spokojnie w 2-3 osoby się rozwali :)

Opublikowano

Ahh Szydliczku drogi pamiętam te wspólne chwile w wakacje :D

Jak ktoś nie ma lagów (min. ja) i ogarnia SE to zdziała tam dużo, tak więc jak czujecie, że np "nie pamiętacie misji" albo większości rzeczy o tym serwerze to nawet się za to nie bierzcie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nielegalne jest kraść KSSN, ale nie NostaleSE....

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...