Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer Mod Vanesia

~~Damian~~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; ]

Mam taki problem z Kamer Modem na privie Vanesia

Otóż Pobrałem najnowszego klienta Metin2 (PL) , zainstalowałem w nim Kamer Moda oraz odpaliłem . Wszystko działa pięknie i super tak jak być powinno lecz gdy chcę się przeteleportować do miejsc w których jest potrzebna "Przepustka" tj. Atlantyda, Loch Pająków buguje mi postać. A wygląda to tak że wybieram " podręcznik gracza (coś w stylu pierścienia teleporta)" klikam Atlantyda V2 i moby znikają postać też i nic dalej się nie dzieje obraz nawet nie drży tak jak powinien przy teleportacji, czekałem z 20 minut i nic dalej tak samo, następnie wyłączyłem Metina w menedżerze zadań ponieważ inaczej się nie dało i gdy zalogowałem się na konto i wcisnąłem start postać "cieszyła się" tak jak powinna ;p ale nawet nie było obrazu ładowania tylko zostało na postaci . Tak więc moje pytanie co muszę zrobić żeby normalnie grać na kamer modzie i teleportować się gdzie chcę i czy jest taka możliwość żeby kamer mod odpalił na kliencie Vanesi .

@Edit

Bardzo bym prosił kogokolwiek o przesłanie całego folderu pack / napisanie instrukcji jakie pliki należy do niego wkleić . Chodzi mi o pack z Kamer Moda . Opiszę wszystko co zrobiłem :

1.Pobrałem najnowszego Metin2 (Pl)

2.Ściągnąłem Kamer Mod (sf) z strony metin2mod.tk

3.Zainstalowałem Metin2 (pl) Nie patchowałem

4.Zainstalowałem Kamer moda do prędzej zainstalowanego Metina

5.Odpaliłem kamer moda,zalogowałem się , dałem start, wybrałem teleport do V1 Pająków i bugnęło mi postać.

6.Wtedy wyłączyłem Kamer moda, otworzyłem folder pack z Vanesi i skopiowałem wszystkie pliki do folderu pack z kamer modem

7. Nie zadziałało bo wyskoczył log (Failed to load image filename ...)

8.Przeinstalowałem wszystko żeby było czyste i wyszukałem poradnik [

http://www.mpcforum....-gdzie-co-lezy/] i skopiowałem tylko te pliki ktore mialy cos wspólnego z Mapami czyli " indoor, outdoor,seson 3, itp"

9. Odpaliłem kamer moda i dalej nic .

10. Pobrałem Map Patch , dalej nie działa

11.Zrobiłem wszystko jak jest w poradniku kamera i dalej nic nie działa

Dla tego proszę wszystkich którzy wiedzą czym to jest spowodowane o jak najlepsze odpowiedzi będę dawał " Lajki " tyle ile będę tylko mógł i tak jak pisałem wyżej jeżeli komuś działa kamer mod na tym serwie (może normalnie wchodzić do atlantydy v1,v2 itp) , prosił bym żeby taka osoba podesłała mi folder pack.

Z Góry dziękuję , Pozdrawiam

~~Damian~~

graphic.png

Opublikowano

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

Wejdź w link i tam pod 'changelog' jest Map Patch i download, pobierz go.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

zainstaluj moda w polskim metku, ja tak bez problemu wchodze do av2 i lochu pająków :

lub dodaj atlasinfo do folderu mod, jak to zrobić znajdziesz tutaj:

http://metin2mod.tk/mapy.html

Opublikowano

Właśnie robiłem tak jak tam było i normalnie mogłem do atlantydy wejsc ale nie wiedziec czemu ikony itemów poznikały a w V1 pająków nie było mobów . Mam do cb taką prośbę czy mógłbyś mi podesłaś wszystkie pliki ktore bym musiał wrzucić do folderu z metkiem zeby mi działało . PS mam metka polskiego najnowszego niespatchowanego. A i jeszcze jedno nie dosc ze ikony itemow poznikały to wgl nie było konia widać i nie moglem na niego wejsc.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...