Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak kupić GP za PaySafeCard ?

iqu3nce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kiedys dawno temu jak jeszcze nie bylo CF EU(wtedy byl 1 cf - z8games), kupowalem RP przez PaySafeCard i cena byla podana normalnie w zl.

Teraz gram na EU, chcialbym kupic RP przez PaySafeCard wiec wchodze zmieniam na Poland biore PaySafeCard i wyskakuje mi 5$, 10$ itp...

Jak mam kupic RP przez PaySafeCard? Czy PRZYKLADOWO jak mam 5$ to musze miec karte 15 zl?(wiem, nie ma takiej ale to przyklad), czy moze cos zle robie ze wyskakuje mi cena w $? Prosze szybko o odp :)

Pozdro i z fartem.

Opublikowano

Ty chcesz w końcu kupić GP czy RP?

Jak masz karte np.50 zł to możesz kupić rp za 10-15 dolarów. Zależy to od kursu dolara.

Nawet jeśli masz na karcie złotówki to możesz za nią kupić przedmioty których cena jest w dolarach.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ty chcesz w końcu kupić GP czy RP?

Jak masz karte np.50 zł to możesz kupić rp za 10-15 dolarów. Zależy to od kursu dolara.

Nawet jeśli masz na karcie złotówki to możesz za nią kupić przedmioty których cena jest w dolarach.

Nie trudno sie domyslic ze zrobilem blad i chodzi mi o RP...

Jestes pewnien ze tak moge? Chcialbym zrealizowac karte za 50 zl.

Jak tak zrobie to strace bo nie wazne co bym wybral to nie wyjdzie mi 50 zl, albo za malo albo za duzo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...