Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.1]YenowoCraft!ZAPRASZAM![Freebuild][Dedyk][Profesjonalna Administracja][50 slotów]

Mavis ;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngYenowoCraft (1.3.1)Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png1-669005-560x95-7-FF5519-FFFFFF.png

de2zjo.gifAdres IP: 77.79.249.96

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: W mieście: Nie Poza miastem Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 50

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

1337425569-U363900.png

1.AuthMe - Rejestracja kont

2.WorldEdit - Edycja świata komendami

3.WorldGuard - Zabezpieczenie świata

4.LWC - Zabezpieczenie skrzynek, drzwi, itp

5.Essentials - Podstawowe komendy serwerowe

6.Reservations - Rezerwacja slotów dla Adminów, Moderatorów, Vipów

7.iChat - Plugin odpowiadający za Chat

8.PermissionsEX - Plugin odpowiadający za Uprawnienia serwerowe

9.CraftBook - Plugin odpowiadający za mechanizmy (Gate, Lift up, itp)

10.ChestShop - Plugin odpowiadający za sklepy

11.PlayerStatusSigns - plugin pokazujący kto jes aktualnie online na tabliczce!

12.iConomy - Plugin odpowiadający za walutę w grze

13.RawcriticsOreObfuscation - Nasz kochany anty x-Ray :*

14.UltimateArena - Dodaje do gry areny PVP oraz MobAreny

15.MagicCarpet - Dodaje do gry latający dywan

16.MultiVerse - Dodaje do gry portale

17.AutoSaveWorld - Atomatyczne zapisywanie świata

18.ZavAutoMassager - Wyświetla automatycznie wiadomości na czacie

19.OpenInv - Pozwala Adminowi podejrzeć eq gracza

20.NoCheat - Blokuje możliwość hackowania!

21. ButtonWarp - Przyciski które teleportują!

1337425578-U363900.png

HeadAdmin - Maciej89

Admin - Kyfler

Admin - uSeBeKu

Admin - Fredjii

Moderator - Trenx95

Moderator - Blady

1337425590-U363900.png

Support : 3375247 (gg)

Serwer istniał już rok temu, osiągnęliśmy w ciągu tygodnia 200 aktywnych graczy, którzy bili się o sloty. Mapa jest przygotowana na wpuszczenie graczy. Nie jest może idealny i wymarzony przez każdego z was, ale staraliśmy się stworzyć przyjazny i ciekawy świat, który mam nadzieję będzie odpowiadał każdemu z was.

postteamspeak3600x300.jpg

Serwer posiada własny kanał TeamSpeek 3 Na który serdecznie zapraszamy!

Adres TeamSpeek:

TS.YENCLAN.PL (Zakładka: YENowoMC)

SCREENY

2012-08-20_09.30.57.png

2012-08-20_09.31.01.png

2012-08-20_09.31.02.png

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

POLECAM SERVER wcześniej zdarzały się sytuacje gdy gracze wchodzili i pytali o działki a adminów nie było...... mam nadzieje że to się już nie powtórzy ! :)

YAY

Opublikowano

POLECAM SERVER wcześniej zdarzały się sytuacje gdy gracze wchodzili i pytali o działki a adminów nie było...... mam nadzieje że to się już nie powtórzy ! :)

Już się to nie zdarzy, akurat w tym samym czasie wszyscy admini wyjechali na wakacje.

Opublikowano

O 20 odbędzie się event na arenie spleef!

Opublikowano

KAŻDY KTO ZAPROSI KOGOŚ NA SERWER OTRZYMA 3 DIAMENTY, WYSTARCZY ŻE TA OSOBA POTWIERDZI ŻE JĄ ZAPROSIŁEŚ!!

Opublikowano

co do tego to lekka przesada z 3 diaxami ... równie dobrze moge sobie wejść na kompa zrobić konto napisać ze avium mnie polecil i mam 3 diaxy..../gram na laptopie :>

tere fere nie spamuj co pare h :)

zapraszamy do komentowania servera! :)))))

YAY

Opublikowano

Serwer już mi znany ... Średnia może 8 osób wiesz mi nikt w życiu nic nie dał to ja tobie też nie dam ... Duży -

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

Dodałem kilka screenów

Opublikowano

Mavis ref co 24 godziny... A co do servera bardzo fajny , może trochę mało osób ,ale to zależy od was. Administracja miła i ogarnięta , nie dostaniesz od administracji nawet 1 kamienia co bardzo dobrze wpływa na server.

Opublikowano

a miasta poza zamkiem screenów nie dałeś :< jak mogłeś ! :(

f5 xD

YAY

Opublikowano

dobra... to tera napisze to co jest na servie : no więc tak UseBek wszedł na server 1 dzień pisał mi że wszystko ogarnie ok ok .... i co? dał moda 1 osobie i już olał server....

tak jak trenx .... wchodzi na server dzisaj i pyta sie siema co tam? - no więc pytamy się o działki to co robi? wylogowuje się z servera !

kyfler: na server nie wchodzi WGL

maciej: wyjechał

UseBeku: napisałem u góry

Fredji: raz go WIDZIAŁEM go na servie a gram już troche

Trenx: napisałem u góry

Blady: nie widziałem go nigdy

podsumowanie= administracja ma w dupie server oprócz macieja :)

MOŻNA ZROZUMIEĆ że ktoś wyjechał wkoncu wakacje jednak nikogo nie poinformować? żeby nawet jeśli wszyscy gdzieś wyjadą to chyba warto jednak zostawic 2 osoby które będą mogły ogarnąć server

mi się osobiście odechcewa grać z taką administracją .... + chunki każdy narzeka na chunki ja straciłem eq diaxowe 1 przez chunki potem tepam sie na warp piaskownica z zelaznym eq miecz ostrosc 4 i inne + kilof fortune 3 .... co się dzieje? barti atakuje mnie a ja nic nie moge zrobić czemu kurwa? bo chunki ......

server nie godny uwagi :)

YAY

Opublikowano

Jak kolega wyżej.Administracji nie ma cały dzień.Mod trenx był na chwile po czym ->sprawa działek, i w tym momencie się wylogował. i więcej nie wszedł.Mapy się ładują beznadziejnie. Pojawiam się na mapie a wokół czarne i nic się nie ładuje i np. po 30 sekundach pojawia się nagle cała mapa. Najpiękniejsze jest to że ty stoisz w pustce a inni mogą cię bić za to nawet jeżeli w tej pustce ich widzisz i "uderzasz" naprawie ich nie uderzasz i nic im nie robisz. Kilka razy zabili mnie gracze jak stałam w "pustce" (niezaładowanej mapie), a zdarzyło mi się zginąc od upadko z wysokości -,- tyle że nie skoczyłam ani nie spadłam i miałam full hp. wpisałam:/warp las i zginęłam. Nierzadko (może tylko mi się tak dzieje) są ogroomne lagi. (jak już powiedziałam możliwe że tylko u mnie chodź wątpie).A napisany wyżej Free-Build który powinien wyglądać na zasadzie specjalnych działek lub mapy dla graczy którzy standardowo powinni mieć gamemode/a wygląda że ten sposób że to zwykły survival i jak na innych serverach gm mają tylko budowniczy i wyżej postawieni. (admini, modzi) +nie ma frakcji, ani prac.Zarabiamy sprzedając rzeczy. Podsmuowując "plusy" i "minusy":
"Plusy"
+5% graczy jest ogarniętych, kultularnych i można z nimi pograć i popisać.
"Minusy"
-Profesjonalny sprzęt -> tak dobry = beznadziejne ładowanie się map i chunków co doprowadza do wielu śmierci graczy i utrudnień
-Aktywny Zespół -> HeadAdmin-Maciej89, Admin-Kyfler, Admin-uSeBeKu,Admin-Fredjii, Mod-Trenx95, Mod-Blady = w rzeczywistości-> udzielający się HeadAdmin - Maciej89.
-Free-Build -> Survival.Brak frakcji,prac.Fb tylko dla budowniczych (jak na większości serverów)
-Spora ilość nienagannych graczy -> graczy chamskich, niekultularnych graczy, którzy do psucia gry innym i wybijania się na szczyt poprzesz zabijanie graczy wykorzystują wszystko wyżej wypisane.
-Wspaniała Administracja -> była sytuacja w której administracja dowiedziała się że ktoś kopiuje rzeczy. (diamenty itp.) I reakcja tej że administracji była wzorowa. Chodziła po graczach i zabierała wszystkie diamenty/szmaragdy i całe diamentowe EQ.Zamiast załatwić tego inaczej np. dowiedzieć się kto kopiował, co kopiował, jak kopiował (i zapobiec temu na przyszłość) i ewentualnie kto dostał/wziął kopiowane rzeczy od gracza który je kopiował.

OGÓŁEM:
Poza jednym plusem który wymieniłam (i wieloma minusami które przemiawiają aby NIE GRAĆ na tym serverze) nie ma innych powodów by grać na tym serverze. Zespół servera olewa wszystko, ładowanie map i chunków doprowadzają to szału, a ilość chamskich i niekultularnych graczy jest o wiele za duża.I nie ma Free Build jak jest napisane. (to akurat aż tak nie przeszkadza ale wprowadza wiele osób w błąd) +niektóre rozwiązania administracji sprawiają, że gracz ma mysli samobójcze -,-
OCENA: -9/10 (jeżeli miałabym w takiej skali oceniać)

Ania ;3

*_* Who said that? *_*

Opublikowano

osoba wyżej opisała serv dokładnie :)

co do gamemode to jednak głupota według mnie :< mogli by zrobić automatyczne działki.... a jeśli już zrobili surv to też anty loger by się przydał ....

YAY

Opublikowano

A mi się server podoba, Adminów nie ma często co jest minusem, tak samo jak chunki. Za to nie ma vipów, wszyscy są równi, administracja nie rozdaje przedmiotów, z niektórymi osobami można porozmawiać (nie wszyscy) . Nie ma żadnych ograniczeń typu brak netheru , endu czy działki za prawdziwą kasę.

Opublikowano

Dobra sytuacja opanowana ;d nie było mnie ponieważ nie miałem interneta, teraz będę na serwerze cały czas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...