Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]gdzie expić

lukki78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.Mam palla 30 lvl facc eq zao helmet, zao legs,demon shield, pall armor,bohy i skile z pall armorem to sięgają 90 i jeszcze trochę potrenuje.Właśnie nie wiem gdzie expic tyle tych expowisk jest ,że nie wiem na które iść sobie.Chodzi mi ,żeby szybko bić lvl ewentualnie może być exp taki o sobie tylko aby dobrze kaskę zbierać.

Opublikowano

@Kaltha najprosciej dac mass temat -.-

@topic

Niezle eq i skille jak na taki lvl . mam dla cb pare prozpocycji

- Orc fortres ( pomiedzy ab a venore ) masz blisko do ab przez wode mostem i do venore przez amoazon camp okolo 40k expa

- Dragon lair (venore dobry exp ale waste moze byc duze zalezy jak uciekasz pallkiem bo czasami dragi wala mocno z wave ) niemam pojecia nie expie tam

- Ghost land ( carlin , ostatnia dziura przy slime jak wejdziesz na -2 masz droge w dol i w prawo idizesz w prawo okolo 3 ghouli na dziendobty na -3 mala platforma 2 skeletony -4 pelno ghouli i skeletonow idizesz w gore az do dsa jak zabijesz ds i inne gowna masz wielki exp pod ghostlandem na -5 chyba xD albo -4 ) (40k-60k )

- Thais miasto minosow dojscie jest tam trudne ale tu masz link

http://www.mpcforum.pl/topic/405875-tut-mintwallin-miasto-minotaurow/

jest tam tez boss minosow wiec radze uwazac ale leci zawsze z niego nose ring wiec kasa sie zwroci za poty

Mam nadzieje ze sie przyda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...