Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pingi

Turquesa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio zaczęłam miewać dość wysokie pingi na których nie ugram, po 80-100 dochodzące do 200 a jeżeli spadają do 40 to znowu skaczą do ok. 100. Zaczęło się to niedawno, bo wcześniej mi wcale nie pingowało.

Co mam z tym zrobić? Pinguje mi na Steam oraz na Non - Steam sprawdzałam na obu pingi i skaczą po tyle samo. Próbowałam wpisywać przeróżne "komendy" do konsoli dodam, że mam wyłączone GG, Skype, Antyvirusa przeglądarki itd. Mam tylko włączonego CS i Steam i w ciągu dalszym pinguje.

Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi pomógł.

"Płyną chwile, niby inne a takie same, wisi księżyc gdzieś ponad ulicami na nich ludzie omotani niby inni, a tacy sami."

Opublikowano

Zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum....adawane-pytania

Prócz tego co tam jest w FAQ, możesz mieć problem z internetem, sprawdź prędkość na jakiejś stronie i daj znać.

Z internetem problemu nie mam na pewno, testowałam na stronce. Przed sekudnką miałam pingi po 40-50 skakały do 60 i gdy wpisałam następujące "komendy" do konsoli ping zaczął skakać do 200 a najniższy był ok. 100:

cl_rate "20000"

rate "25000"

cl_cmdrate "101"

cl_updaterate "101"

cl_cmdbackup "2"

"Płyną chwile, niby inne a takie same, wisi księżyc gdzieś ponad ulicami na nich ludzie omotani niby inni, a tacy sami."

Opublikowano

Wszystko jest już okej, dziękuje za pomoc. :)

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...