Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie mogę ustawić GMa na prywatnym serwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc przejde do sedna sprawy. Kiedy chce ustwawić gm w "navicat" nie moge tego zrobić :/, navicat niby zpamiętuje te dane które wlepałem(nick, nazwa postaci, ip hahamachi itp, i ustawiałem na impernaton) ale po restarcie serwa nadal nie mam GMa:( nie wiem co zrobić bo nowe konta mogę zakładać i one są czały czas działają, serw jest sprawny mogę na nim grać.

Nie wiem gdzie popełniłem błąd, prosił bym o pomoc.

PS. metek to zzyt2

Opublikowano

podajesz prawidlowy nick z gry i nazwe konta? bo innej opcji nie widze. sprobuj dodac ponownie zrob reboota i zanim wejdziesz do gry sprawdz czy nic sie nie usunelo w gm list

zapomnialbym, wpisales ip z hamachi do gm host (lub czegos z podobna nazwa)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

w gmhost podaje ip bez końcówki 100 a w gmlist podaje dobrze nick i nazwe postaci oraz podaje ip bez 100 i wybieram ipernator>coś takiego:D

Opublikowano

ok problem rozwiązałem, więc mianowicie w gm list nie podałem ip tylko w gm host podałem i zresetowałem virtual pc i wszystko gra:))))))))))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...