Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rogue/Warlock PvP i PvM

kuba1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zaczołem grać Rogue/Warlock i niewiem zabardzo jakie skile brac z warlock'a na PvP i na PvM czytalem dużo poradników ale nic nie znalazłem o tym jakie skile do czego wjęc prosze was o napisanie Jakie skile brać z góry bardzo dziękuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie możesz sobie zrobić postaci na PvP czy PvM musisz sobie sam wybrać czy chcesz dobrze bić mobki czy dobrze bić typków. Znajdź sobie jakiś dobry bulid który ci pasuje i tak go sobie zrób. Ogólnie radziłbym ci zrobić jakąś łatwiejszą postać, na rogue/warrlock będziesz potrzebował około 5m sp więc kilka miesięcy taxowania na ongach , znajdź jakiegoś priva najlepiej exp x200 -700 i zobacz jakim bulidem ci się najlepiej gra.

chada1.png

Opublikowano

Pewnie grasz na privach , mylisz się Chapatti , da się expić rogue/warlock - jest ciężko czasami , zależy jak potrafisz grać takim charem , ale jak już się zabierasz za to - to muszą być to dagerry + częste używanie statusów typu stun / fear / sleep na moobkach , wtedy exp będzie fajny :) Warlock - to ogólnie postać pod zabawę jak dla mnie . Jak bić się na na pvp ? Po pierwsze statusy typu - division / weak itp. potem te skille co zabierają co ileś sek np 2k. , potem walisz stuna , zmiana na dagerrki i jazda z nim :) Musisz powalczyć aby się nauczyć dość dobrze operować skillami.

Opublikowano

Pewnie grasz na privach , mylisz się Chapatti , da się expić rogue/warlock - jest ciężko czasami , zależy jak potrafisz grać takim charem , ale jak już się zabierasz za to - to muszą być to dagerry + częste używanie statusów typu stun / fear / sleep na moobkach , wtedy exp będzie fajny :) Warlock - to ogólnie postać pod zabawę jak dla mnie . Jak bić się na na pvp ? Po pierwsze statusy typu - division / weak itp. potem te skille co zabierają co ileś sek np 2k. , potem walisz stuna , zmiana na dagerrki i jazda z nim :) Musisz powalczyć aby się nauczyć dość dobrze operować skillami.

Ale jeśli pierwszy raz gra takim bulidem, lub nie robi jakiegoś pod większą ilość sp to może mu być ciężko. :)

chada1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...