Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd (send Error) - Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z iSRO, po kilku chwilach gry gra najzwyczajniej sie wylacza i pojawia mi sie okineko z komunikatem na ktorym wypisane sa parametry komputera. Dodam ze wczesniej bezproblemowo gralem juz w SRO przez dlugi czas (o sprzet tez nie chodzi bo mam AMD 64 7600+ ATI hd 4550 3gb ramu). Formatowalem komputer, ale nic to nie pomoglo, nie wiem co robic probowalem juz kilku opcji lecz zadna nie przyniosla oczekiwanego rezultatu. Jesli ktos spotkal sie z podobnym problemem, badz wie jak mozna rozwiazac ten problem prosze o napisanie tego tutaj, dzieki:)

Admin Cienia
Opublikowano

Nie grzebiesz nic w media.pk2? Chyba że masz ustawione za mały rozmiar plików stronnicowych.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Zainstaluj najnowsze stery do twojej karty graficznej.

Wlasnie to nie zawsze pomaga. Z doswiadczenia wiem ze czasem lepiej na starszych dziala wiec sciagnij sibie wczesniejsza wersje sterow, moze te co masz na plytce dolaczonej do grafy (bo zapewnie nie ma tam najnowszych) bedzie dzialac poprawnie

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Nic nie grzebalem w .pk2 a nie do konca wiem co znaczy to co kolega napisal powyzej (za maly rozmiar) ale nie sadze zeby to bylo akurat to bo nic nie zmienialem, probowalem juz zainstalowac starsze stery, tez nic nie dalo..

Opublikowano

podpinam się do tematu tylko z wyjątkiem jak kolega wcześniej pisał grał normalnie i zapewne po update to się tak stało ja miałem tak samo jak tajemniczo się pokazał tak tajemniczo zniknął przypuszczam że to jest związek z loaderem ale nie daje za to głowy ja po ostatnim update zrobiłem tak skasowałem silka i wszystko co z nim związane kopiowałem na drugą partycje zainstalowałem tam w folderze bota i loadera z recyfer i jak zarazie nie narzekam.

Opublikowano

no ok sprobuje z tym botem i loaderem ale nie sadze zeby to pomoglo:P i sprobuje tez poczekac do nastepnego updatu..

@EDIT

najbardziej zadziwiajace jest to ze akurat z wyjatku kupilem nowy dysk twardy, do domu mojej dziewczyny i chcialem wesjsc na silka, ogarnelo mnie zdziwienie jak wszedlem a tutaj bach.. Ten sam error^^ Wydaje misie ze to ma zwiazek z moim charem a nie z moim kompem... mozna jakos napisac petycje albo cos w tym stylu do Joymax'u zeby sprobowali cos z tym zdzialac?:P

-------------------------------------------------

Następnym razem używaj opcji edytuj.

//Rosire

Opublikowano

mialem tak samo :P a jak masz zmieniona nazwe silkerrorsendera to silk sie poprostu sam wylacza i nic sie nie pokazuje ... mialem z tym chwile klopto ale po przeinstalowaniu silka juz sie przestalo wylaczac :) najsmieszniejsze bylo to ze wylaczal mi sie glownie jak wychodzilem z samarkandu :P i to zawsze w 1 miejscu jak tam :P a tak to sie clay czas wylaczal ale juz niemam tego problemu :)

Opublikowano

A więc rozwiązałem jak sprawić by przestał nas dręczyć błąd opisany w temacie. Po prostu poczekalem na inpekcje i zaraz po niej okazalo sie ze wszystko smiga jak nalezy;] Moim zdaniem jest to po prostu błąd na postaci ktory zostanie zniwelowany po inspekcji. Polecam podpiąć ten temat, bo z tego co widzialem na różnych forach, nawet na tym wiele osob spotyka sie z tym problemem. Dzieki wszystkim za probe pomocy;)