Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS w League Of Legends ; )

slejsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Mój sprzęt to :

-Porcesor- AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ MMX 3DNow (2 CPUs) [Jestem w tych rzeczach laikiem więc przepisuje to co pisze ; ) ]

-Ram- 2gb

-Karta Graficzna - NVIDIA GeForce 7100 GS

Więc tak, moje pytanie to ile FPS mogę maksymalnie wyciągnąc z tego przętu ; )

Opublikowano

WHAT?! Od kiedy dźwięk ma wpływ na fps? Przestań pieprzyć głupoty...

Na niskich powinieneś mieć od 20 do 30 fpsów, w zależności od sytuacji i miejsca, w którym jesteś.

Wszystko zależy też od monitora, jaki posiadasz :)

Opublikowano

Na niskich powinieneś mieć od 20 do 30 fpsów, w zależności od sytuacji i miejsca, w którym jesteś.

Od zawsze. To Ty przestań pieprzyć.

Sądzę że wyciągniesz nawet więcej fps na niskich...

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Aha... ja już wiem jak wy się na tym znacie. Teraz włączyłem League Of Legends na ustawieniach High i mam od 25-30 fps ; )

Więc z takim sprzętem(zadbanym) można taki efekt wyciągnąć.

Opublikowano

Ja gdy gram na najniższych detalach ( tylko na takie mogę sobie pozwolić ) to fps dochodzi mi do 13 zawsze po 7-13 fps ;/

Macie jakiś sposób ,aby to zwiększyć ? :D poza wymianą karty graficznej .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wylaczanie lunchera podniesie wam fps o 10 . jedyny problem to to ze nikt was nie widzi jak gracie bo nie jestescie zalogowani do czatu riot i jak skonczy sie match to musiscie odnowa wlaczac lola ale jak dla mnie lepsze jest takie rozwizanie niz granie na lagach.

O i jak widze menester sie znowu wpierdala nie wie co mowi flamuje i oczywiscie nic mu nie grozi bo on jest tu prosem ktory ma moda na tym forum . Jak wylaczycie dzwiek to lekko sie polepszy zreszta macie to napisane w grze .

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Mi się LoL często crashuje (w trakcie gry, np w 20 min) przy wyłączonym launcherze, więc nie polecam.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Jeszcze nie włączaj pralki/mikrofalówki/telewizora podczas grania to na pewno wyciągniesz więcej Fps'ow. Aha najlepiej moniotra nie właczaj też fps Ci podskoczą.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

należy również przełączyć komórke w tryb samolotowy żeby nie wytwarzała pola magnetycznego mogącego zakłócić dekompresje instrukcji sse.

....

I lold.
Opublikowano

to mowisz ze monitor obciaza komputer? xD Widze znasz sie bardziej niz koles ktorego cytowales. Tak poza tym to zmniejsz rozdzialke na 1024x768 i bedziesz mial jeszcze wieksza wydajnosc

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...