Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4.5k+ IP

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 4.5k+ IP

Zależy mi na: Duże DMG, trochę więcej hp (nie chcę być 'papierowy(?)')

Preferuję: Ad, AD Cary. Najlepiej 'walka na odległość'

W najgorszym wypadku AP, ale za tym nie przepadam :/

@pacz dół

Opublikowano

Polecam Kennena, ponieważ można go robić pod AD Carry/ Ap Carry. Hp zależy jaki build użyjesz, można nim iść solo top'a i wtedy jakiś Frozen Mallet i sytuacyjne i masz dużo hp.

wobqx.jpg
Opublikowano

Bierz corkiego! Ma dobry escape, nieźle harrasuje.

A jeżeli kogoś droższego to pozbieraj kase na ezreala bo możesz go robić i ad i ap.

<>

Opublikowano

Dozbieraj 6.3k IP i kup Ezreala świetny harras, globalne ulti, latwa farma, świetny dmg, daje przyjemnosc z gry, escape, bdb ad carry.

Opublikowano

Dorobiłem się 7.1k+ IP

Corki jest taki sobie, strasznie papierowy i wcale nie taki duży dmg, Rumble mi się nie podoba, a na Ezreala nie mam fajnego builda i lamię :P

Myślę, że kupie sobie Teemo i Evelynn (spam skill <3) i np. Veigara i Jaxa. Zostanie mi 1.7k IP- co teraz polecicie :)? (a mozę coś zamiast veigara i jaxa?)

BTW.

tym samym proszę builda na te 4 postacie!

• Teemo
  • Evelynn
  • Veigar
  • Jax

Opublikowano

Teemo kupiony i znów się uzbierało ponad 7.000 PZ (IP)

Nie wiem co zrobić z tą kasą. Bardzo spodobała mi się Diana i tak myślę, czy aby jej nie kupić po zakończeniu tej rotacji, co Wy na to ?

Opublikowano

Kup ezreala poszukaj na forum tematu o buildzie nawet ja go tworzyłem to tam sobie zobaczysz pro jest Diane jade na spokojnie zobacz sobie w temacie są nawet staty moje i diany i zobaczysz różnicę

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

LoL -.- Cb się żadna postać nie podoba czy co? :) Corki słabe DMG?? haha ;d to jeden z silniejszych AD Carry jak i ezreal. Doscyć często wybierani w rankedach tylko byś musiał się nimi nauczyć grać co wymaga troche pracy. Diana zostanie znerfiona więc może nie być za silna ;d Ja bym polecał Ezreala, Gravesa i Corkiego są świetnymi AD carry. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...