Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teemo

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Ap offtank,bo na topa trzeba troche survi.

Seriously? Moderator, który powienien się znać na grze poleca ap teemo?

Teemo to postać, która ma darmowe autoataki na przeciwnika, najlepiej picknąć go na kogoś kto potrzebuje farmy np. Nasus, i nie dawać mu farmić.

Latarnia - > Mallet - > Wits End - > Guardian Angel - > Sytuacyjnie dalej...

Opublikowano

ja bym polecil innego builda czyli przede wszystkim madredy i mallet mozna zrobic guardian angela... wind's end tez dobry pomysl i na koniec jeszcze mozna zrobic ionianowa iskre/black cleavera a buty to chyba berki/swiftnessy

Legenda
Opublikowano

ja bym polecil innego builda czyli przede wszystkim madredy i mallet mozna zrobic guardian angela... wind's end tez dobry pomysl i na koniec jeszcze mozna zrobic ionianowa iskre/black cleavera a buty to chyba berki/swiftnessy

Berki to też zły pomysł, bez żadnego escapa poza speedem z w potrzebujesz redukcji CC wiec tylko i wyłącznie Mercury.

Opublikowano

Tak zgadzam się z up: Butki to mercurki ponieważ attack speed i tak masz już a madredów.

Mój polecany build to:

Mercury

Madredy

Frozen Mallet

Wit's End

I tutaj już zależy od sytuacji. Moim zdaniem powyższe itemy to core.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja zawsze biore mercurki, nashor tooth czy jakoś tak, żeby więcej ze skili brać, a reszta to ad.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Naprawdę, osoba taka jak kidmoderator poleca build AP offtankowy? I co masz zamiar złożyć? Rod of ages? Rylaie ? Jeżeli teemo ma być AP, to albo ma być pure AP albo w ogóle go nie robić.

I jeżeli ma być to offtank, to się nie bierze butów pod AS tylko jeżeli w enemy team jest przewaga cc to mercurki, a jeżeli nie ma prawie nic z tym związanego to ninja tabi, innego wyjścia nie ma.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Śmieszne - jeden zwrócił uwagę na build Teemo AP i zaraz każdy rzuca się jakby był pro-playerem i pokazuje "jaki to on nie pr0 i jak to można brać AP teemo na topa".

A co do samego Teemo - to chyba najbardziej elastyczna z postaci. Opcji budowy jest dużo, ale polecam albo hybrydowo, albo całkowicie w off-tanka z Frozen Maletem.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja pieprze,ja buduje go bardziej w survi z małą ilością ap,do trutki. Dlatego polecam ap-offtank.Mój build. core

Merki,hog,wits,malady

mid

mallet

late

omen,ga

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

buty 3 poty -> wriggle -> phage -> [madredy -> frozen mallet, wybieramy kolejnosć, oba itemy skladamy] -> GA , to taki core.

E-W-Q, skille. grzybujesz kiedy sie da.

Mając wriggla możesz próbować zaszyć się pod ich jungle, i spróbować zabrać reda, ale musisz mieć pewność że nie było wardów : )

Opublikowano

To wkoncu jak jedni mowia inaczej a drudzy inaczej

Prosze o wypowiedz tego ktory sie zna sie nad teemo doskonale

Opublikowano

Teemo AP nie ma prawa bytu. Ew. jakieś blindy/trollol gry. Teemo budujesz tylko i wyłącznie pod AD Bruisera, więc:

buty, 3 poty>potem z tego merkurki//wriggle//lodowy młot//koniec rozumu//omen randuina//mardredy(te droższe)//potem sytuacyjnie

nf5l38.jpg
Opublikowano

@top Wtf?! Teemoszka robie pod As'a ,na start buty i poty ,nastepnie nashora,malady ,rylai ,madredy.Masz dmg ,as,survi i ja ten build stosowalem na topa ,kiedy jeszcze nim maniaczylem

Pisze na komie i nie mobe edytowwac postow, wiec powiem tyle ze z butow skladasz merki

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Osobiście , zgadzam się z panem matysek099 , mój build na Teemo jest prawie identyczny :)

Opublikowano

@Mod: Popisałeś się Panie moderatorze :/ Masz chociaż 30 lvl?

Teemo, tylko ad offtank na topa.

HAHA smiesne tylko ad offtank ? ja buduje takiego teemo na topa ze prawie nic nie musze robic tylko raz uderzyc i poczekac a mu truta spadnie albo podbic jeszcze raz

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Teemo ap też jest viable.... widziałem na streamie 2k elo+ xD

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Legenda
Opublikowano

Teemo ap też jest viable.... widziałem na streamie 2k elo+ xD

Super, ja na 1800 widziałem AD Gragasa w dżungli i co?

Jakoś nikt tym nie gra. ;__;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...