Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150 IP

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin Zhao Polecam :D Moim Zadniem najlepszy ad melle

Pozdrawiam Adikulu

Opublikowano

mi sie shenem dość przyjemnie gra ale robie hybrydowo tanker/AP

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Moim Skromnym zdaniem Shen ap/tank jest bez sensu full tank lepszy ale nie takie build jakie sa na forach tylko ... niewazne to w takim razie Gragas tez bardzo dobry ale nie zawsze tylko na mida

Pozdrawiam Adikulu

Opublikowano

Shena pod Full tanka sie nie opłaca robić bo.. nic nie robisz. Rzucisz taunta na 5 osób a oni i tak po 2 sekundach Cię oleją i Ci zabiją carry bo po co focusować Ciebie jak nie robisz dmg? Pod AP tanka masz więcej shielda z W i R i na dodatek Q więcej zadaje.

Opublikowano

Ok, mam 6300 IP bo zwrócili mi kasę za Katarine, teraz możecie mi podawać postaci za każdą cenę :)

@Down, Garena mam, fajna postać, ale mi się znudziła ;D

Game Over

Opublikowano

super fajna nie nudząca się postać ? Renekton taki jest dla mnie , 2 dashe mocny damage w early game , i ten darius który walnął mi ulta , a ja używam swojego i koleś nie wiedział dlaczego ja żyję a on szary :P

Opublikowano

Riven - postać z którą nigdy się nie będziesz nudzić.

Mnóstwo kombinacji run, buildów.

Z dobrze dopasowanym eq dobrze się trzyma, stun pod W, tarcza pod E (bardzo przydatna do ucieczki lub szarżowania).

Wnerwiający ult (pierwsze użycie i masz dodatkowe ad, następne to dystansowy skill zadający obrażenia zależnie od pż przeciwnika).

Bardzo fajne combo pod Q.

Skille wzmacniają się wraz ze wzrostem AD.

Dla większości dupna postać, kontruje 2 champy, jednak dobrze ogarnięta jest bardzo trudna do powalenia i może się stać maszyną do zabijania.

Dużym - jest jej mała szybkość ataku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...